|
Příspěvky uživatele - 10.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kanadská borůvka Elliot, 11.5.2015 Napsal jsem dodavateli rašeliny Soběslav, který dodává rašelinu do Mountfieldu, kde mi bylo vysvětleno, že rašelina neobsahuje přísady Ca, ale že v německu se pH rašeliny určuje pomocí roztoku CaCl2, kdežto u nás pomocí vodného roztoku.
Nakonec... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka Elliot, 13.4.2015 Mám sice ještě borůvky Spartan a Bluecrop, ale to jsou ranné a nemusely by mít ve stejnou dobu květy kvůli opylení. Chtěl jsem ještě přikoupit borůvku Brigitta. U borůvky Elliot mě včera však zarazil bílý povlak na rašelině v několika místech. Myslel... celý příspěvek > |  |
|  | Kanadská borůvka Elliot, 8.4.2015 Uvádí se VIII až X. Mám ještě Bluecrop a Spartana, ale asi budu muset přikoupit ještě nějakou pozdní kvůli opylování. Zdraví Radek
PS.: Nakonec jste se odpovědi dočkala, ale to to trvalo. |  | Kiwi odroda Jenny, 30.4.2012 Jak jsem výše psal, zakoupil jsem loni na jaře v LIDLU kiwi Jenny, které, jak jsem se tady dočetl, není vhodné pro konzumaci. Proto jsem přikoupil kiwi Argutu. Jenny vyrostlo do výše asi 2,5m. Mělo nádherné listy, takové sametové. Působí... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 2.7.2009 Jsem celý nedočkavý, protože mi stále chybí tečka za touto zajímavou diskusí. Tázající pan "253.237" nám sdělil, že z kvasu cca 200litrů vytěžil 17 litrů slivovice 52%, ale to nejdůležitější nám zatajil, zda po ochutnání byl v šoku, že něco... celý příspěvek > |  | Díra nevykopaná dopředu, 1.7.2009 Dovoluji si také připojit svůj poznatek k sázení stromků. Já také před asi 20. lety, kdy jsem na zahrádce (v ZO) sázel své první stromky, jsem to prožíval a kopal jámy jako na slona a nechával je větrat. Až ze mne vyprchalo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|