|
Venturiho injektor - vyroba, 5.10.2009 Dobry den, nezkousel prosim nekdo doma vyrobit Venturiho trubici k prihnojovani, ci necem dalsimu (okyslicovani jezirka)? Kdyby se dal sehnat podobny vylisek za rozumny peniz, ale davat za to pres tisic korun, se mi moc nechce. Predem dekuji za... celý příspěvek > |
 |
Jake tramky na kolnu?, 23.4.2007 A pravidla vazani jsou jaka? Konkretne treba u kulny s pulsedlovou strechou?
Predem diky |
 |
|
 |
Elektrika od Stihlu?, 7.3.2007 U dolmaru jsme nasel pouze typy ES 31 A ES 36 A ES 40 A. Tech 6 Kg se mi taky nelibi, v podstate se rozhoduji mezi MSE 200 C-BQ a popr. MSE 180 C-BQ, prevedu ty dve deka rozdilu vahy na penize a snad uvidim :-)?
|
 |
Elektrika od Stihlu?, 7.3.2007 Mate prosim nekdo nejakou zkusenost? Ma smysl jit do MSE 220? Ja osobne potrebuji pripravu z metru na 50cm o objemu 10-20m3 rocne. Predem dekuji za jakoukoliv zkusenost J.M..
|
 |
katalpa, 6.2.2007 Muzete mi prosim poradit, kdy je vhodna doba k rezu. Potrebuji odstranit nevhodne rostouvi vetve. Dekuji J.M.. |
 |
Katalpa - kdy rezat, 30.1.2007 Dobry den, chci odstranit nevhodne rostouci vetve na katalpe, kdy je nejvhodnejsi termin? Je minimalne dvouleta. Dekuji J.M. |
 |
Jablon granny smith, 31.10.2006 Nema prosim nekdo zkusenosti? |
 |
Kde sehnat sadbu žampionů?, 27.10.2006 Globus je ma tez (Cerny most) i se sadbou hliv. |
 |
Slimáci, 14.8.2006 www.biocont.cz, v Praze kupr. distribuce Semena Vanek |
 |
Moje zahrada 3D, 14.8.2006 Dobry den,
vzhledem k urovni Vasich prispevku, si nemyslim, ze by Vas nekdo obvinil z nejakeho reklamniho spamu. Muzete prosim priblizit "ten" SW, pokud vim tak jediny jiny cesky je z nejake fakulty? |
 |
|
 |
Vermikomposter, kde sehnat?, 27.7.2006  Tedy nekde na sokolovske? Dekuji predem za podrobnejsi info. |
 |
Jak ziskat z kvetu netresku semena?, 20.7.2006 poradi nekdo? Dekuji. |
 |
Slimáci, 30.6.2006  Zkuste paraziticke hlistice, ja mam uz nekolik let klid. v podstate jsme letos nevidel ani jednoho. |
 |
Moruše - hledám jakékoliv informace, 28.6.2006 Muzete prosim ty kontakty zverejnit? Dekuji. |
 |
Vermikomposter, kde sehnat?, 13.6.2006 Nevi prosim nekdo, kde se da nejaky v CR zakoupit, na WWW strankach mimo evropu jsem nasel nekolik typu, ale chtel bych se vyhnout problemum s dorucenim. |
 |