Příspěvky uživatele - 228.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.4.2015 Obsahuje fotku
Tak se musim pochlubit. Zacinaji se rysovat male merunky. Sice ne moc huste, ale pro me je to fenomenalni uspech, tak daleko jsem nikdy nebyla. predloni jsem mela jeden plod, loni zadny.  Snad jsou nejake i vysoko v korune, tohle vsechno je v... celý příspěvek >
Fazole pod kryty z PET lahví?, 29.4.2015
netkanka staci na mraz? mozna jeste nejake zbytky vyhrabu.
to ale nebude prilehat, nevadi to? ja se hlavne bojim, ze 1) to prosvihnu, budu pryc a manzel to neudela, nebo budu k veceru uz prilis unavena 2) to zapomenu sundat, pripadne noviny zmoknou a udelaji neco jako papier-mache nesundatelny... celý příspěvek >
Burlat mi kvete až teď. Poloha? Řešení?, 29.4.2015
Napsala jsem na čsz a odpovedel mi jeden pestitel, ze mi pristi rok strom naroubuje, akorat se mam zacatkem prosince ozvat, aby udelal rouby. Tez psal, ze Burlat plodi pozdeji, ale v 6 letech by uz nekolik plodu mel mit - a on opravdu tretim... celý příspěvek >
Jde to? Jsem trosku netrpeliva, bojim se, ze to do podzima nestihnou (jsou to velke barevne na zrna)  a davat je do kelimku uz se mi nechce. Premyslim dat je naklicit, do zeme a na kazde hnizdecko dat vrsek z PET lahve. Co myslite?
Burlat mi kvete až teď. Poloha? Řešení?, 28.4.2015
Tak ted je zhruba v plnem kvetu. Tresne v okoli jdou dohneda, visne jeste celkem kvetou.   Napadlo me na pristi rok, narezat si s mesicnim predstihem tresnove proutky (okolnich tresni) a dat je do lednicky. pak je vytahnout dotepla ala... celý příspěvek >
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 24.4.2015
Takze u Sola ta zakladna odlozi, u Primy se pouzije - jak jine znacky? jeste jsem nic nekoupila, muzu si vybirat. 
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 24.4.2015
Prosívám co je rukojeť?  Tím asi nemyslíte držadlo, za které se postřikovač nosí, nebo pumpuje.  Ke kompatibilite - narazila jsem i na trubky, ktere nemely vubec uvedeno, ke kteremu postrikovaci patri. Asi dotazovat prodejce,... celý příspěvek >
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 22.4.2015
Dobrý den. Opět tápu v postřikovačích. Chtěla bych prodlužovací nástavec, řekněmě 100, 120 cm. Řekněme, že Solo. Na eshopech jsem našla u některých, že patří k postřikovači 433, což je na mě trochu drahé. U jiných prodlužujících tyčí není... celý příspěvek >
Burlat mi kvete až teď. Poloha? Řešení?, 22.4.2015
Omlouvam se, ze jsem nereagovala. Problem jsem zazdila a bylo zase jen doslova nekolik plodu. Ted jsem se vzpamatovala, kdyz opet vsude uz tresne kvetou a u me nic. Jdu googlit nejaky ČSZ v okoli. Jak u vas?
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 21.4.2015
J.f.K, Peter Stefun - ja vam obema velice dekuji, dali jste mi nadeji - nicmene uplne optimisticka nejsem. Jak jsem psala, ty fotky vysly lip, nez realita. Na tom druhemsnimku v popredi ty rozmazane kalichy jsou docela hnede a na tom patem v... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 20.4.2015 Obsahuje fotku
Co rikate na ty moje? Omlouvam se teda za kvalitu, fotim na mobil. Musim teda rict, ze na pocitaci se mi jevi o neco lepsi -ruzovejsi - nez ve skutecnosti.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 20.4.2015
Dekuji Tak se mi zda, ze mam asi sporadicky semtam zdravy kvet, vetsina je spis neco mezi.  Vsechny vetvicky zdarne puci, nic jinak nevadne, ale to loni taky nebylo hnedka. Dala jsem treti postrik. Ted uz jenom pockam a pak budu asi... celý příspěvek >
Lipnice roční v trávníku, 19.4.2015
Boj lipnicí roční je opravdu těžký, v minulosti jsem to konzultoval s lidmi co pěstují trávy na semeno a byly mne doporučeny různé gamicidy, ale z vlastní zkušenosti se mne ani použití gramicidů moc neosvědčilo. Ano, lipnice má velice mělký kořen,... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 17.4.2015
Asi by nebylo od veci, kdyby nekdo nafotil, jak ma vypadat zdrava odkvetajici merunka, protoze ja asi nemam sanci to nekdy na svem strome videt.
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika