|
Příspěvky uživatele - 39.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký škůdce mi ničí broskev?, 8.7.2015 Děkuji všem za rady. Pirimor mám koupený, postříkám hned jak přestane pršet.
V době delšího sucha postříkávám celý trávník, tedy i pod stromky. A co se hnojení týče, 2x za sezónu rozhodím po zahradě hnojivo na ovocné stromy a drobné ovoce. |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015 A ti černí brouci? Nemají tmavé krovky s červenými tečkami. Je to taky měkký brouk, jako ta larva.
A pokud tedy provedu postřik Pirimorem, neznehodnotím plody? |  |
|  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015 To vážně nejsou slunéčka. Jsou to měkké oranžové larvy, dosti podobné larvám mandelinky bramborové. |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015  Foto č. 6 |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015  Foto č. 5 |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015  Foto č. 4 |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015  Foto č. 3 |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015  Další foto. |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015 Mám nafocené i larvy a brouky. Mám však problém s vložením fotek. Ze šesti, které zde manžel vložil, se objevila pouze jedna. Pokud poradíte jak, pokusím se vložit i další fota. |  | Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015  Dobrý večer všem. Po delší době opět spěchám pro radu.
Dnes jsem objevila na broskvoni Redhaven oranžové larvy a černé brouky. Listí je okousané a lepkavé až slizké. Na plodech se objevují tmavé, téměř černé fleky přes půlku plodu. Ovoce začalo... celý příspěvek > |  |
|  | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Sázela jsem fazolové lusky AIDAGOLD a na sáčku je skutečně vyobrazeno, že se sejí do volné půdy až v 5. a 6. měsíci. Moje chyba, ale ještě mi jich v sáčku dost zbylo, takže budu dle potřeby sít znova. |  | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Tak mám koupenou fólii a dle rady záhony zakryji až po velikonocích. A raději jsem přibrala novou zimní sadbu brambor. Počkám až přejde zima a nasadím znova, místo ještě mám. Pokud vyrostou všechny, zásobím příbuzenstvo. |  | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Díky za radu, běžím koupit netkanou textílii a nějaké kameny na zatížení také najdu. |  | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Ne, určitě nepůjdu vyrývat brambory, ale pokud by hrozilo, že v zemi v tomto počasí shnijí, půjdu pro jistotu koupit sadbu novou, pokud ještě mají mojí odrůdu. Taktéž semínka.
Příspěvek trochu ironický, ale i tak za něj děkuji. |  | Předčasné sázení brambor a vysévání semínek, 31.3.2015 Zdravím všechny zahradkáře.
Byla jsem velmi nedočkavá, a protože bylo u nás jaro v plném proudu, zasadila jsem 24. 3. 2015 brambory rané i pozdní. A také jsem vysela na záhony kedlubny (modré i giganty), ledový salát, fazolové lusky, hrášek,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|