|
Příspěvky uživatele - 176.161
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černání plodů, 11.6.2011 řekl bych, že plody zmrzly mrazem... jsou černé jak bota.. stromek ostříhejte, vždyt ho máte hrozně hustý, nemusíte se bát, střihem stromku pomáháte k tomu, aby vyrazilo mladé dřevo.. když ho nebudete stříhat, tak vám za pár let vznikne nemocná... celý příspěvek > |  | Žloutne a nemá žádné přírůstky, 11.6.2011 zdravím souhlasím s p. Josefem, vložte sem foto celého stromku.. řekl bych, že stromek je málo stříhaný a navíc mu asi necháváte moc plodů a stromek to prostě neutáhne... takže- ostříhat stromek, vytrhat všechny plody a nahnojit, no prostě souhlas s... celý příspěvek > |  |
|  | Žloutne a nemá žádné přírůstky, 10.6.2011 chudinka... byla stříhaná?? řekl bych, že ji něco chybí, nebo přebývá... bud nejaká špatná zem, nebo je málo- moc nahnojená... |  | Problém malého dvorečku, 10.6.2011 no tady bude každá rada drahá.. asi bych doporučil nějakého zahradního architekta.. zkušeného... obětovat 2-3 tisíce a nechat si poradit profesionálně, bo co čech to názor... |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 10.6.2011 no, to dozajista je... tak budu se těšit jak dopadnete... |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 9.6.2011 ..pokud vám to prodejce uzná, klobouk dolů.. |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 9.6.2011 dobrý den, révu kupuju pouze ve velkých bílovicích, z důvodu reklamy jen napíšu, že prodejce se jmenuje Osička a bydlí na ulici Fabián. Stromky kupuji také v Bílovicích, kontakt bohužel nemám, resp. nebyl by problém ho v případě zájmu zaslat. Další... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 7.6.2011 k tomu bych jen dodal- kupoval jsem v bílovich sazenice- 20 ks mopru, dostal jsem 22, prej kdyby se nějaký zlomil- cena 35 korun za kus, celkem jsem platil 700. Kupoval jsem stolní hrozny od téhož výrobce, chtěl jsem asi 15 ks, celkem 4 odrůdy, nebyl... celý příspěvek > |  | Boule na rybízu, 7.6.2011 co použít Omite??? Třeba Omite s kombinací pirimoru, nebo mospilanu... samozřejmě na jaře... ted ne. |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 7.6.2011 vážený stanislawe.. o štepování vinohradu něco vím, dělal jsem to s dědou, cca 1000 sazenic... prodejní cena od vinaře je cca 40 korun, výrobní cenu bych odhadoval tak na 10-15 korun kus. V zahradnictví koupíte sazenici, zabalenou, v hlíně, přímo od... celý příspěvek > |  |
|  | Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011 já si myslím, že dnešní doba- stavěj co máš a co kde najdeš, popř. ukradneš- je už jaksi mimo.. dneska je k dostání nepřeberné množství všech možných výrobků na zahradu.. pokud chce mít někdo zahradu hezkou, měl by k tomu tak přistupovat, i za cenu... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 7.6.2011 kromě starkla, od kterého jsem jednou objednal nějaké kytky- to ještě v dobách mích zahradních spíše experimentů- kupuju vše,,live,, myslím, že v dnešní době je specializovaných obchodů víc než dost.. konkrétně kolem Brna je asi 6 velkých... celý příspěvek > |  | Za jak dlouho očekávat meruňky?, 6.6.2011  možná.. ale nevím jak a ani se v tom nevyznám, jsem rád, když si postříkám ostatní stromky proti chorobám.. ani nevím, kolik by to stálo a kde vzít rouby a popravdě ani neznám nikoho, kdo to dělá... merunka je krásná, košatá, kmen má obvod jak stehno... celý příspěvek > |  | Přírodní lednice - jáma, 6.6.2011 hlásím- mám vyřešeno. 3 bloky ztraceného bednění 50x40x25cm, vnitřní rozměry 40x30cm. 3 bloky na sobě, hloubka cca 75cm, na spodku díry kachlička. Mám to vedle chatky, pač jsem neměl kam dávat věci denní potřeby na vychlazení- pivo a nějaká ta... celý příspěvek > |  | Za jak dlouho očekávat meruňky?, 6.6.2011 zdravím Paľo.. nene, puvodni majitel měl jakousi zvláštní zálibu sadit stromky až k plotkum, na hranici pozemků... takže tahle je taky na hranici, odhaduju její stáří tak na 10-15 let.. už mám zasazenou místo ní Radku, cca 2 metry od stávající... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|