|
Příspěvky uživatele - 57.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bažantí odrůdy, 31.1.2015 Pane Petře, měl by jste to mít při ruce (Globus).
Jenom malá oprava - ne 36 Kč, ale 36,90 Kč za 1 kg. Jelikož se zatím moc v okolí nevidí, tak půjdu ještě pro pár, pokud možno, rozdílných kousků, ať tu odrůdu pořádně "nachutnám".
Ještě... celý příspěvek > |  | Bažantí odrůdy, 30.1.2015  Dneska jsem ochutnal pár plodů Opálu z místního hypermarketu (vychvalovaného jako českou odrůdu vypěstovanou v Čechách - bratru 36 Kč/kg).
Plod barevně líbivý - tmavěji banánově žlutá slupka, dužnina tvrdá, chruplavá, možná více hrubozrnější v... celý příspěvek > |  |
|  | Založení otevřeného sadu v náročných podmínkách, 22.1.2015 Aktualizace na vámi uvedených www je několikaletá. Dnes se to řeší aktuálním přenosem z družic - no ale za to se samozřejmě platí. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 22.1.2015 Zkuste Baumarkt, tam od této firmy osiva mají. |  | Pěstování broskvoní v ČR končí, co vy na to?, 20.1.2015 Podrobněji je toto rozebráno v jednom z nedávných čísel časopisu Zahradnictví. |  | Založení otevřeného sadu v náročných podmínkách, 20.1.2015 Dobré jsou docela ty PE tubusy. Cena kolem 6 - 8 Kč. |  | Evelina, 20.1.2015 Také jsem otestoval z místního hypermarketu - odrůda tam má své oddělené prezentační místo, popisky, nálepky... jablečné PR jako od zámořských producentů. Ale chuť - mám stejné pocity jako pán Petr - Pinova, která neurazí, je dobrá, šitá na míru... celý příspěvek > |  | Vidlák meruňkový, 18.1.2015 "myrobalán podle všeho nesnáší jílovitou půdu..."
Snášenlivost a doporučení jsou dvě odlišné věci. Myrobalány rostou běžně v jílovitých půdách, vidím to v okolí - prosperují v těžkých výsypkových zeminách i v údolních zamokřených potočních... celý příspěvek > |  | Hanka, 13.1.2015 Nevím z jakého důvodu, ale Hanka nějak moc není v Německu "podporována" a ve větší míře dostávají přednost jiní novošlechtěnci. |  | Poškozený kmen jabloně, 13.1.2015 Pokud neznáte podnož, ale jedna ze tří možných je M9, tak kůl určitě dát, bez ohledu na sílu kmínku. |  |
|  | Baby hruška, 10.1.2015 Můžete zkusit tady nebo tady. |  | Fíkovník, 10.1.2015 "Měl tam sazeničku asi 10cm a měla 2 plody. To ale říkal, že má na ukázku plodnosti..."
To je u fíkovníku normální jev, že řízkovanec z plodonosného výhonu ukáže plody brzy po ujmutí. O plodnosti to ale nemusí nic vypovídat.
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 10.1.2015 On to není klasický e-shop. Je to kombinace řekněme e-shopu a třeba Aukra, tzn. zastřešení pod jednou značkou, ale spousta jednotlivých prodejců, producentů. Jak jsem psal výše - s osivy od nich zkušenost nemám, s ostatními věcmi problém nebyl - vše... celý příspěvek > |  | Jaká odrůda je vhodná na sušení?, 8.1.2015 Suším hlavně Boskoopské, neloupané. |  | Hrušeň písečná, 5.1.2015 Souhlas. |  |
 |
|
|
|