|
Příspěvky uživatele - 52.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleník OPP Kysučan, Čadca, 15.3.2015 Úžasná práce, pane Václave. Velice děkuji, moc jste mi pomohl! Až postavíme, pošlu ještě fotky. I když skleník asi počká na další sezónu. Zdravím Vás, Michaela |  | Skleník OPP Kysučan, Čadca, 14.3.2015 Dobrý den, za návod budu moc ráda, děkuji. No mě právě přijde šířka skleníku výhodná, bude dvoj-ulička a uprostřed vytápěný a osvětlený záhon, který v téhle délce bude 300x100 (něco jako skleníček-pařníček ve skleníku). Záhony bych si přála vyvýšené... celý příspěvek > |  |
|  | Skleník OPP Kysučan, Čadca, 11.3.2015  a druhá strana - pro úplnost |  | Skleník OPP Kysučan, Čadca, 11.3.2015  Václave, opravdu milé setkání (dvou skleníků čekajících 25 let v krabici.-) My jsme za něj dávali 12tis a přesné rozměry jsou 5150x3745x1872. V příloze posílám, co mám - třeba obrázek ještě někomu pomůže.-) vy máte klasický návod na sestavení? A... celý příspěvek > |  | Skleník OPP Kysučan, Čadca, 5.3.2015 Dobry den, my tento sklenik mame. |  | Jak se zbavit včel?, 6.1.2014 Tady máme takové ' hodné sousedy', záviděli nám bazén tak nám na zeď připíchly úly a teď se místo dětí koupou včely, fakt super a ještě se diví, že se rozčilujeme. Někteří lidi fakt nemaj v hlavě mozek... |  |
 |
|
|
|