|
Černý brouk na slivoni, 27.5.2018  Prosím o radu. Na listu slivoně jsem našla seskupení černých larev. Ukázalo se že jou to broučci ci vypadají jako klíště a pod nima bílé vajíčka. Nevíte někdo co je to za brouka? |
 |
Pozná někdo druhy kaktusů?, 15.10.2016  tady je obrázek |
 |
|
 |
Pozná někdo druhy kaktusů?, 15.10.2016 Pozná někdo ten můj? Mám pocit že je to Gymnocalium, ale nejsem si jistá, předem děkuji |
 |
Schnutí angreštu, 11.6.2016  Zdravím všechny,
minulým rokem jsem vysadil 7 stromků angreštů. Všechny se uchytily, pěkně vyrazily, ale dva mi začínají poslední dobou nějak žloutnout. Viz foto. Nevíte čím to může být?
Díky za rady a připomínky. |
 |
Jak na kunovite selmy? zerou vajicka i slepice, 5.4.2016 Kdysi mi někdo poradil at dam do kurníku trus fretky že jsou to příbuzné potvory a na teritorium jiné kunovite šelmy nepudou. Zabralo to a pak když nám umřel Ferda tak sem si od známého sehnal kůži z lasičky a už mam 5 let pokoj |
 |
Motor tarokuje a stříli z výfuku Honda 190 GVC, 2.1.2016 Tak závada odhalena, je praskla příruba-mezikus mezi karburátorem a hlavou motoru a proto jel jen na sytič protože je uzavřeno klapkou sání a vzuch si to sálo z té praskliny,,,,,, |
 |
Motor tarokuje a stříli z výfuku Honda 190 GVC, 28.12.2015 Díval jsem se karbec stojí cca 1000kč, tak zkusím svíčku když to nepomůže tak ho koupím a uvidíme. |
 |
Motor tarokuje a stříli z výfuku Honda 190 GVC, 28.12.2015 OK chápu muže být, akorát mě přijde zvláštní že se to stalo během práce cca 2 od startu běžel v kuse bez sebemenšího náznáku pak jen střelil nejakej ten ohnostroj.) a od té doby je na tom tak... tak moc špatně.-) mám i jé 4takt stroje... a tam... celý příspěvek > |
 |
Motor tarokuje a stříli z výfuku Honda 190 GVC, 28.12.2015 Děkuji za reakci, karburátor byl v čističce ponořen v čističi na karburátory a vstřiky a jiné části ponořené v palivu.A opravdu ten ultrazvuk rozbije vše navíc je lázen ohřívána...,čístím s ním často...
a chtěl jsem vyzkoušet rozdíl za tepla a... celý příspěvek > |
 |
Motor tarokuje a stříli z výfuku Honda 190 GVC, 28.12.2015 Mulčovač od mauntfield 3rychlostní+zpátečka osazen motorem HONDA GVC 190
motor chytá a jede jen na sytič a při tom kolisají otáčky pravidelne od minima k maximu v intervalu cca 5sekund a střílí z výfuku i plameny.-)cca 15cm po jjakékoliv... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Melounoviště 2015, 13.3.2015 zjišťuji na Semu, zda se dá u nich koupit, protože v nabídce jsem u nich nenašla. Jen Smprinter a Fíkolistou. Díky za reakci :) |
 |
Melounoviště 2015, 13.3.2015 Ahojky, já jsem vloni zkoušela poprvé roubovat Sugar na Sprinter, z pěti úspěšně naroubovaných sazenic tři se rozrostly a každá měla jeden malý meloun. Letos budu zkoušet Granat a Crimson znovu na Sprinteru, protože žádnou jinou podnož jsem nikde... celý příspěvek > |
 |
Opožděná sklizeň, nové brambory opět začaly růst, 25.8.2014 Dobrý den, Pěstuji už 15 let ranou odrůdu Dali-novou sadbu obměňuji přes rok-maximální spokojenost. Skladovatelnost mi vydrží do nových brambor v červnu.Ale letos po suchu a vedrech došly vydatné děště, polehlá nať se ze zálistů opět zazelenala.... celý příspěvek > |
 |
Schnutí nagreštu, 8.7.2014  na kořenech jsou takové bílé "fleky" |
 |
Schnutí nagreštu, 8.7.2014  2 |
 |