|
Příspěvky uživatele - 107.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 1.11.2019  Vanda |  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 1.11.2019  Tak se nám dnes pěkně sluní za oknem...😉 |  |
|  | Topaz, 1.3.2017 podnož A2 |  | Topaz, 28.2.2017 Poprvé plodil minulý rok a to měl jen 3 jablka, takže řez vynechat včetně toho vyřezání druhého patra? Díky |  | Topaz, 28.2.2017 Děkuji za odpověď. |  | Topaz, 28.2.2017  Prosím, chtěl bych se zeptat jestli vyřezat mezipatro u tohoto 4 ročního Topazu, viz obrázek, nebo to tam nechat a jen prosvětlit korunu, děkuji. |  | Postřikovač Hecht, 26.3.2016 Dobrý den, chci koupit motorový postřikovač, uvažuji o Hecht 451 nebo 459, má někdo zkušenosti? Mám 31 ovocných stromků a nevím jaký výkon by měl motor mít. Díky |  | Jak stříhat 4letou hrušen?, 26.3.2016  prosím o radu jak ostříhat williamsku, začíná 4tou sezonu, děkuji |  | Strihani svestky, 19.3.2016  Zdravím, také mám dotaz jak zkrátit či prostříhat švestky elena a top taste-top hit, přikládám fotku, děkuji |  | Kdy stříhat ovocné stromky?, 19.3.2016  a ještě bergeron |  |
|  | Kdy stříhat ovocné stromky?, 19.3.2016  Dobrý den, mám stromky 4-5let staré, chci se zeptat, kdy stříhat, jestli před květem nebo v květu aby nevyhazovaly "vlky", četl jsem, že u trnek by se mělo stříhat v květu.
Prosím poraďte kdy stříhat trnky (top taste a elena)
meruňky... celý příspěvek > |  | Jak stříhat 4letou hrušen?, 3.4.2015  a ještě jedna |  | Jak stříhat 4letou hrušen?, 3.4.2015  Dobrý den, také bych prosil o radu jak ostříhat dvouleté Williams. A ještě dotaz, jestli je vyvázat, protože se některé větve tlačí dovnitř, děkuji. |  | Sterbinovy filtr, 19.3.2015  Tak zítra se jde svřovat štěrbiňák (materiál lehčený PP) měřit - vrtat -řezat- srážet hrany - brousit - přiřezávat. Svařování pouze horkovzduškou - drát zakoupený u výrobce bazénů a jímek (bohžel neměl černý) cena 20.-kč/m. Snad to dobře dopadne.... celý příspěvek > |  | Tokozelka - Vodní hyacint, 14.3.2015  Vodní hyacint můžeme pěstovat venku v jezírku od jara do podzimu, pokud teploty neklesají pod 5 °C. Poté musíme rostlinu umístit na zimní stanoviště.
V zimě vodní hyacint potřebuje teplo i světlo
V zimě se z vodního hyacintu stává na péči... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|