|
Příspěvky uživatele - 99.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky jezírek a filtrací, 12.7.2015  jeste jedna |  | Fotky jezírek a filtrací, 12.7.2015  a takhle to nak vypada po dvou mesicich, jeste zbejva par drobnosti a bude to hotovy ale nejak na ne neni cas |  |
|  | Fotky jezírek a filtrací, 12.7.2015  a kaskadka |  | Fotky jezírek a filtrací, 12.7.2015  jeste mustek |  | Fotky jezírek a filtrací, 12.7.2015  tak mi vcera jeste kleknul internet tak snad to uz pujde |  | Fotky jezírek a filtrací, 11.7.2015  dalsi |  | Fotky jezírek a filtrací, 11.7.2015  tak mi to nejde odeslat najednou tak po jedny no |  | Fotky jezírek a filtrací, 11.7.2015  tak dalsi pokus |  | Fotky jezírek a filtrací, 11.7.2015 aha, tak to odeslalo jen jednu |  | Fotky jezírek a filtrací, 11.7.2015  tak jsem se na jare pustil do zvetseni jezirka, par fotek jak to asi vypadalo |  |
|  | Otirani koi o steny a dno, 2.6.2015 vodu mam ze studny a nemel jsem problem za celych pet let co me napadlo mit jezirkonevim, prijde mi to jako naky parazyt, nevidim nakej problem v chovani ryb, prijimaji potravu, nesedi na dne atd, vodu merim a je v poho, teda jen tema zakladnimy, to... celý příspěvek > |  | Otirani koi o steny a dno, 30.5.2015 ryby mam uz nekolik let a zadny novy nemam, vse jsem popsal hned v prvnim prispevku, jen se otiraj, nekteri maj zarudle flicky ale jinak jsou v pohode no, pockam a uvidim co bude no |  | Otirani koi o steny a dno, 28.5.2015 to nezni dobre, da se s tim neco delat?ryby maji uz pres ctyri kila a nerad bych o ne prisel |  | Otirani koi o steny a dno, 27.5.2015 dobry den
chtel bych poprosit o radu, ryby normalne prijimaji potravu, nejsou nijak apaticky jen se dost intenzivne otiraji o steny a dno jezirka a nekteri z nich maji na kuzi zarudle fleky o velikosti zhruba jednoho cm, pouzil jsem cyprinopur... celý příspěvek > |  | Textilie pod rostliny, 7.5.2015 omlouvam se, mam a planuji po uprave 1mm pvc, to jsem zapomel dodat |  |
 |
|
|
|