|
Příspěvky uživatele - 3.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačky Hecht, 20.5.2015 Zdravím,
od loňského roku od dubna mám tento typ: HECHT 5484 SX - Benzínová sekačka 5 in 1 s pojezdem a jsem zatím maximálně spokojen, takže tuto sekačku mohu jen doporučit
|  | Vysokotlaká myčka Grizzly HDR 110, 20.5.2015 Zdravím,
nevím, jestli na všechny stroje Grizzly, ale na některé stroje určitě náhradní díly vede společnost werco.
|  |
|  | Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 12.4.2015 Tak se nám tady hoši zatím jen pěkně pohádali o značky, takže přidám něco konkrétního.
Loni v dubnu jsem kupoval sekačku - po pečlivém průzkumu a porovnávání padla volba na Hecht 5484 SX - tento typ proto, že má 4 rychlostní variátorovou převodvku... celý příspěvek > |  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 7.3.2015 K tomu otevřenému zadnímu výhozu - z bezpečnostních důvodů se to nesmí hlavně proto, že když budete mít na sekané ploše třeba kámen, nůž ho tím otevřeným výhozem vymrští dozadu proti vašim nohám a může vám to způsobit úraz. Proto jsem psal, že... celý příspěvek > |  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 6.3.2015 Zdravím,
dovolím si poradit, protože přesně to, co řešíte vy, jsem řešil taky. Pozemek cca 1.000m2, v mírném svahu nerovný, potřeba jenom udržovat tak, aby se z toho nestal džungle. Udržuji tento pozemek cca 5let pro známého protislužbou - on už to... celý příspěvek > |  | Zena a pila - poradi nekdo?, 19.9.2014 Vyvětvovací pilu Florabest z LIDLu mám už přes 2 roky a zatím bez poruch a moje spokojenost. Jediné, co bych jí vytknul, je lišta v ose tyče - při max. výsuvu si díky tomu člověk větve ve větší výšce řeže doslova nad hlavou, což není příjemné a ani... celý příspěvek > |  | Elektrický vyžínač Hecht 500, 23.5.2013 Zdravím, nemám značku Hecht, ale mám již cca 4 roky jeden z výrobků značky Florabest - podle parametrů a fotek je to samé, co máte vy. I s tou automatickou hlavou. Zatím nemám zkušenost, že by struna díky automatické hlavě ubývala nějak extrémně více... celý příspěvek > |  | Vysavač listí, 11.11.2012 Zdravím.
Vysavač na listí jsem dlouho považoval za zbytečnost, ale nakonec jsem si ho loni na podzim také pořídil. V akci jsem narazil na elektrický vysavač Shark 2400W bez regulace za 1.000Kč.
Záměr jeho koupě byl původně ale zcela jiný, než... celý příspěvek > |  | Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 15.10.2012 Řešil jsem něco podobného - několik vysokých stromů, kde žebřík 7m nestačil, navíc ho nebylo o co bezpečně opřít. V některých místech pod stromem ploty a jiné věci, které se nesměly zničit. přiznám, že jsem okolo tohoto problému chodil 5let a furt... celý příspěvek > |  | Škumpa - řez, 17.9.2011  takhle to bylo uloženo skoro rok |  |
|  | Škumpa - řez, 17.9.2011  škumpa je opravdu nezmar - pro ilustraci přikládám dva obrázky
Vyřezání proběhlo v 2011_08, cca v 2011_10 jsem osekal větve a zustaly jen kmeny, které jsem naházel na hromadu, že je nařežu na topení. Jaké bylo moje překvapení, když jsem letos v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|