|
Cena domácích uzenin, 15.10.2015 Maso kupuji v průměru cca za 70kč většinou mi vychází syrové kilo klobás na 80 - 90kč i s kořením a střevy. Nezapočítaná práce a uzení. Proto bych rád nějakou prodejní cenu.Odbyt mám velký a zatím velká spokojenost všech. |
 |
Cena domácích uzenin, 15.10.2015 Dobrý den lidičky
Měl bych na Vás menší dotaz ohledně ceny za domácí klobásky či uzené.
Mohli by jste se zde podělit se mnou s Vašimi názory či zkušenostmi za kolik prodat doma vyrobené klobásy či uzené maso?enlightened
Já prodávám... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Cena domácích uzenin, 15.10.2015 Dobrý den lidičky
Měl bych na Vás menší dotaz ohledně ceny za domácí klobásky či uzené.
Mohli by jste se zde podělit se mnou s Vašimi názory či zkušenostmi za kolik prodat doma vyrobené klobásy či uzené maso?
Já prodávám klobásy 180kč/kg... celý příspěvek > |
 |
Uzení domácích klobás, 3.10.2015 Fakt nádherné klobásky, kéž by se mi povedla takovato barva uz take
|
 |
Uzení domácích klobás, 1.10.2015  Nádherné červené klobásky. Ja je mám zatím pokaždé černější a nevím co mi to zpusobuje? topím na 50°C a mín přes 20 hod. Topenište 1,8 m daleko. Topím vyschlou břízou bez kury. Nemohl by to byt problem. |
 |
Menší dřevěná udírna, 29.9.2015 Mohu poprosit o více fotek a dna udirny toho rozptylovace. mně se stava ze mi jde teplo moc na jednu stranu.
předem moc dekuji Pavel
Koci22@seznam.cz |
 |
Čistý uzený je to normální?, 29.9.2015 Dobry den mohl bych Vás poprosit o foto dna udírny toho rozptylovače kouře?
Předem moc děkuji
Koci22@seznam.cz |
 |
Tuhé střívko klobásy, 28.9.2015  Dobrý den.
O víkendu jsem také dělal klobásy. Uvnitř nadherné šťavnaté měkoučké a střívko(vnější kraj tuhý), udím s topeništěm cca 1,8m od udírny. topím na 50 - 60°C a to cca 24 hod. Klobásy jsem vkládal do vyhřáte udírny. Topím i přes noc a... celý příspěvek > |
 |
Uzení domácích klobás, 28.9.2015  Dobrý den.
O víkendu jsem také dělal klobásy. Uvnitř nadherné šťavnaté měkoučké a střívko(vnější kraj tuhý), udím s topeništěm cca 1,8m od udírny. topím na 50 - 60°C a to cca 24 hod. Klobásy jsem vkládal do vyhřáte udírny. Topím i přes noc... celý příspěvek > |
 |
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 8.2.2015  ne mam topeniste bez popelniku |
 |
|
 |
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 8.2.2015  moc se mi nadari drzet teplotu. cca co pul hod bych musel prikladat abych udrzel 60st. a kdyz topim pres noc tak chodim po 4hod a dost to vychladne. treba mam spatne topeniste nevim. zkusim prave v lete predelat topeniste s udirnou ale chci zachovat... celý příspěvek > |
 |
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 8.2.2015 moje prvni procvedeni udirny s topenistem cca 1,8m |
 |
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 7.2.2015 Pěkná udírna
Budu také renovovat starou na novou.Chci dělat dvojitý plášť z prken (palubek) a můj dotaz zní: mám první i druhý plášť dát na sebe nebo nechat mezi nimi vzduchovou mezeru.
předem děkuji za odpovědi a těším se na vaše... celý příspěvek > |
 |