|
Příspěvky uživatele - 87.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako sadiť stromy od úplného začiatku, 8.10.2015 alebo najprv cerstve plody vysusit a az potom stratifikovat? |  | Ako sadiť stromy od úplného začiatku, 8.10.2015 stratifikaciu plodov orecha odporucate radsej robit niekde vo vacsej nadobe s pieskom alebo je mozne aj teraz uz zapichnut plody volne do zeme a na jar ich zasadit na urcene miesto pestovania? |  |
|  | Nashi hruška na dule, 8.9.2015 Dobrý deň, podarilo sa mi naštepiť nashi hrušku odrodu Kumoi, na starý dulový podpník. Prírastky za tento rok boli okolo 80 cm. Niekde som ale čítal, že na dulovom podpníku nemá nashi hruška dlhú životnosť. Máte niekto skúsenosť, či sa to oplatí... celý příspěvek > |  | Nedostatečně vyvinuté hrozny, 17.8.2015 pestujete tam len tuto jednu odrodu? chcelo by to zasadit pobliz nejaku inu odrodu, s obojpohlavnymi kvetmi, aby bola lepsia sanca na opelenie... muselo byt bud chladnejsie pocas kvitnutia, alebo dazdive pocasie, pripadne nebolo s cim preopelit...... celý příspěvek > |  | Semenáček meruňky, 7.8.2015 dakujem za odpoved. a ako dlho si podrzia klicivost marhule, broskyne, slivky? som niekde cital, ze napriklad ceresnove pecky by sa mali cim skor po osuseni dat do vlhkeho prostredia, lebo sa vplyvom vysokej teploty a sucha mozu zaparit a znizit... celý příspěvek > |  | Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 7.8.2015 belice si ako semenace udrzia svoje vlastnosti (velkost plodov, chut plodov) alebo je vidiet zmensenie plodov, pripadne inu chut? by ma zaujimalo aj, ako sa spravaju semenace napr. z odrody slivky Toptaste. je to odroda toleratna k sarke, resp. viac... celý příspěvek > |  | Semenáček meruňky, 7.8.2015 A co tak ich dat do kvetinaca s podou, ktoru by si udrziaval jemne vlhku a nechal ich v tom kvetinaci premrznut v zime? a na jar, ked zacnu pecky praskat, tak ich opatrne zasadit na miesto pestovania. planujete pestovat semenace marhule alebo ich aj... celý příspěvek > |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 7.3.2015 Daria, mohli by ste napisat, s ktorymi odrodami mate najlepsie skusenosti?
Dakujem aj uzivatelovi AB, za skusenosti s odrodou Muskat Poloskei, kolko postrekov ste minuly rok robili? |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 5.3.2015 tak teraz som nasiel o Medine - len stredne odolna voci perenospore, vysoka odolna voci mucnatke, sivej plesni. dozrieva koncom septembra, to uz je asi neskoro na moju lokalitu. hrozno skor na jedenie a stavy chcem pouzit. |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 5.3.2015 Dakujem za odpoved. Ustojcivyj Dukacajevoj mam, ale v minulom roku mal priznaky perenospory na listoch, vyhnut 2 postrekom sa nedalo. aj na plodoch daco bolo, plody vplyvom vysokej vlhkosti zacali hnit, plus osy, moc urody z neho posledny rok nebolo.... celý příspěvek > |  |
|  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 5.3.2015 Dakujem za odpoved, asi to bude nieco podobneho ako su odrody Eszter, Terez a podobne. Madari ich maju posadene uz na niekolkych ha, neviem ake su u nas skusenosti po minulorocnom silnom tlaku chorob. mohol by niekto napisat, kto pestuje napr.... celý příspěvek > |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 4.3.2015 ahojte, chcem sa spýtať na odrodu Aletta, počuli ste už o nej? vraj je to rezistent. |  | Nová réva Cerason, 11.2.2015 ake mate skusenosti s tymito novymi PIWI odrodami? zaujimal by ma minuly rok a odolnost voci chorobam, kedy bol infekcny tlak hodne vysoky... |  | Plumcot Melitopolski, 3.2.2015 ahojte, uz niekomu z Vas plodil Melitopolski? aka bola chut? |  |
 |
|
|
|