|
Příspěvky uživatele - 209.12
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Výběr postřikovače stromků, 24.2.2014 Dobrý večer,
nebudu Vám psát, aby jste si koupil sadu trysek od Sola, pokud Vám vyhovovala s největší pravděpodobností tryska na plošný postřik-štěrbinová, která byla součástí postřikovače, máte-li Solo postřikovač. Dle tlaku, který uvádíte... celý příspěvek > | | Výběr postřikovače stromků, 23.2.2014 Jaký přípravek budete aplikovat? Předpokládám, že se jedná o listové hnojivo, insekticid,nebo fungicid.
Jaký máte postřikovač? Podle přípravku vám pomohu s vhodným výběrem trysky.
| |
| | Výběr postřikovače stromků, 22.2.2014 Venturiho trysky se používají na tryskání materiálu, např. v lakovně, nebo ve strojnictví. Na ruční postřikovač se nevyrábějí. Ano, když se vám smísí vzduch s vodou, v tomto případě vzduch s účinnou látkou rozpuštěnou ve vodě vznikne mlha, ale... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 20.2.2014 Chtěl bych se Vás xxx.176.91 zeptat, proč jste si drtič nenechal opravit? Vždyť díly a servis Vares má. Ještě, když jste ho kupoval někdy v devadesátých letech a práci určitě udělal. Já ho také kupoval z toho důvodu, abych ho za pět let nemusel... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 20.2.2014 Dobrý večer,
Ano, práce šla dobře a rychle. Spotřebu jsem moc neřešil, protože mám drtič pouze na naší zahradu cca na 3 hod celoroční práce a ostatní, kteří si ode mě nechají rozdrtit větve, tak si elektřinu zaplatí sami. Pokud jim to... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 19.2.2014 V návodu mám také napsáno, co píšete Vy, ale opravdu tam imbus není. Někde jsem vyčetl, že můj drtič byl vyrobený 14.2. 2014 a návody jsou určitě předtištěné dopředu. Šroubky vyměním až budu sundavat nůž k přiostření.
Stando, to já vím, že ostrý... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 19.2.2014 Dobrý večer, slíbil jsem, že napíšu své poznatky z praxe. Hromadu jsem u souseda drtil cca 90 min v kuse normálního tempa. Z kopice byly dva plné kolce hmoty. Jenom-že soused má slabý jistič a 2,8 kW byly moc. Musel jsem elektřinu vést od... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 18.2.2014 Před dvaceti lety byly jiné technologie. Já bych z těch Mnichovic strach neměl. Uvidíme... Škoda, že není vidět na výrobní štítek toho Vašeho bývalého drtiče. Náhodou si nepamatujete, kdo byl výrobcem? Ono tam mohlo být napsáno Sharks, jenže to vidět... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 17.2.2014 Co se týká ostření, tak s Vámi souhlasím. Lepší ostřit častěji a málo. Platí to hlavně na řetěz pily. Nůž v drtiči bych ostřil plochým pilníkem na omezovače.
Také jsem nad tímto problémem přemýšlel. Zkusím pod něj dát ovocnou bedýnku, popř.... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 17.2.2014 Testy jsem bral s rezervou. Podle nich jsem se neřídil. Většina o tom víme své. Některé recenze jsem také bral s rezervou, ale někde jsem se dozvěděl i zajímavé věci. Je to, jak píšete. Někdo stroj ani nevyzkoušel a už tam napsal názor. Asi, aby se... celý příspěvek > | |
| | Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014 Stando, opravdu Vám moc děkuji za přínosný příspěvek! Znečištěné dřevo bych do stroje nedal. Jsem puntíčkář a na stroje mám cit. Vlky mám rozvětvené, abych neměl dvojáky, ale on by je schroupl také.
To mě zajímalo-podávání a co ze zbytky pahýlků... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014 Četl jsem testy také. Spoustu recenzí je na Heurece k jednotlivým výrobkům. Ještě jsem přemýšlel o Ryobi, je 3 nejprodávanější, ale recenze žádná. Bosch jich tam má několik a Shark také. Shlédl jsem i některá videa k drtičům, které mě zajímají. V... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014 Nechci zase do drtiče moc investovat, protože s ním budu dělat pár hodin ročně. Bosch by se mi líbil, ale cca 10 tis za něj nedám. Jednak platím značku a má sezonní krátkodobé využití. Alespoň pro nás. Shark je mi sympatický, ale nevím, jak bude... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014 Vím, že samovtahování válcovou frézou je lepší. Video jsem viděl včera také. Jen mám trochu obavy z plastových drtičů. Jak jsem psal, chci ho pouze na ovocné vlky, silnější větve stopím.
Popř. mám vyhlídnutý Hecht 626 Silent cca 3700Kč.
Dnes... celý příspěvek > | | Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014 Dobrý den, vím,že o drtičích a štěpkovačích toho je zde a na jiných portálech napsané dost, ale já mám na mysli pouze tento. Vlákna jsem si pročetl, tudíž mám nějakou představu. Zaujala mě jeho kovová konstrukce, český výrobek- díly jsou vždy... celý příspěvek > | |
|
|
|
|