|
Bubnový filtr made in Škrovád, 28.2.2016 Ahoj jezirkari chystám letos přestavbu filtru chtěl jsem použít jako předfiltr sterbinovy filtr ale teď jsem viděl v činnosti bubnový filtr a je rozhodnuto. Plánuje někdo zakoupení nebo už ho máte prosím podělte se s nějakou recenzi jak vám to... celý příspěvek > |
 |
Golem S, 15.8.2015 Jaké dáváte množství toho PAX-18 (odzkoušené množství) na 1 kubík abych to nepřehnal díky olda. |
 |
|
 |
Golem S, 10.8.2015 Ahoj jak velké balení používáš 1KG to tam nasipeš 3 kg golema? nebo myslíš to malé balení. Díky olda. |
 |
Golem S, 9.8.2015 ahoj jezírkáři také používám golema ale takhle rychlý účinek jsem nezaznamenal prosím napište nám dávkování. díky olda |
 |
Dolmar PS 420 SC x Stihl MS 211 x Husqvarna 440, 21.2.2015 Tak z mého pohledu bych vřele doporučil něco s větším výkonem takže buďto u stihl a husqvarny připlatit za výkonější stroj (2.2-2.4 kw) nebo koupit ten dolmar. Za mně však pořadí 1. Husqvarna. 2.Stihl. 3. Dolmar |
 |
Stihl 251 vs HQ 450, 8.2.2015 Pane Jaro. Nechápu proč by se měl Za 1-2 měsíce zkazit benzín v uzavřeném obalu(kanystru) jedině že ho skladujete v kýblu. |
 |
Pila ktera vydrzi, 8.2.2015 Ahoj tak první dojem je super. reakce na plyn v řezu je strašně rychlá. Někteří tady psali že není vhodná na špalkování mě teda přijde super nestíhal jsem ty rozřezané špalky ani odvážet. Jako univerzální pila na kácení a poté odvětvení a... celý příspěvek > |
 |
Pila ktera vydrzi, 8.2.2015 Ahoj tak po přečtení celé diskuze a rad ostatních už je doma 562 xp je to mašina když jsem jí poskládal tak z ní de s tou 18 palcovou lištou respekt před barákem mi leží 2 metry břízy tak kouknu na biatlon a půjdu to zkusit našpalkovat. |
 |
Písková filtrace, 3.2.2015 Myslel jsem to tak jak píše pan Hrkal pouze mechanickou, odstranit z vody droboučký kal který zbarvuje vodu, také si myslím že když dojde k zastavení filtru a jeho opětovné spuštění po nějaké době určitě to pro jezírko nebude smrtelná... celý příspěvek > |
 |
Písková filtrace, 2.2.2015 Myslel jsem právě použití pouze na čištění již už přefiltrované vody přes pískovou filtraci. V mém jezírku 17m3 žije 17 koi 20-45 cm filtraci mám 350 litrový vortex a za ním 1,5 m3 tří komorovou biologickou filtraci čerpadlo oase gravitační 10000 l... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Písková filtrace, 31.1.2015 Písková filtrace o které jsem psal a viděl jsem jí bere vodu vlastním čerpadlem za biologickou filtrací a tu pak protlačuje přes písek, a výtok je udělaný jako vodopád.jezírko je asi 16 m3 a je přerybněno cca 35 ryb 20-65cm ten pískový filtr je... celý příspěvek > |
 |
Pila na špalkování, 27.1.2015 dnes jsem se byl podívat na novou 562 XP je nádherná v porovnání s 365 příjemněji se drží přišla mi taková lehčí. Jen ta cena hrůza... |
 |
Písková filtrace, 26.1.2015 Ahoj používáte někdo na čištění jezírka pískovou filtraci? Viděl jsem loni jezírko kde čistou vodu která vytéká z biologické filtrace ještě filtruje přes písek a musím přiznat že voda byla až neuvěřitelně křišťálová. |
 |
Pila ktera vydrzi, 25.1.2015 Tak je asi rozhodnuto bude to 555 ten 3/8 řetěz oželím líbila by se mi i ta 562 xp ale odrazuje mě cena i když jeden e-shop jí má 562XP za 17500 a to je cca o 2000 víc než za tu 555 (jestli to nejsou nějaký podvodníci) určitě bych ale chtěl lištu 45... celý příspěvek > |
 |
Pila ktera vydrzi, 25.1.2015 Díky za trpělivost s mojí neznaloszí pil.Ten 8 prstýnek je investice kolika peněz a nemusí se pak dát i delší řetěz? |
 |