Příspěvky uživatele - 99.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rucla, 14.1.2015
Nu, rozhodně je to plod velmi líbivého tvaru. Střední až menší, velice pravidelný, mírně plošší, dovedu si jej směle představit v bedýnkách v markétu - jeden jak druhej. K chuti z degustace 2015: vůně pro mě byla slabší, slupka pevnější, konzistence... celý příspěvek >
Rucla, 14.1.2015
Překvapivě u mě Rucla v hořické degustaci letos vyhrála. Předchozí ročníky průměr (viz výše). Z jednoho jabka však nelze dělat závěry. Obzvláště přihlédnu-li, jak dopadl můj oblíbenec Sirius. Kvalita a srovnatelnost předkládaných plodů je vrtkavá... celý příspěvek >
Vaše Nej 2014, 13.1.2015
Nejlepší 2014: první úroda Muškátu Blue, Goldstar, Sirius, Karina, povedený "cider", vypěstování plodu Boscovky a Hardyho v lahvích a následná chuť špiritusů. Nejhorší 2014: brakovitý Topaz, napadení jabloní obalečem (absence postřiku, např. u... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika