|
Kiwi u plotu, 12.10.2015 rastlinka je prehustená a z toho dôvodu má aj veľmi malé plody. Dobré by bolo keby si autor pozrel nejaké videá a návody o strihaní kiwi. |
 |
Chorvatský fíkovník, 12.10.2015 Bývam v Bratislave. Figovníky mám tri, všetky voľne vysadené na dvore. Sé na slnečnej strane. Každoročne mám 2x úrodu. Raz jeden vymrzol tak že zmrzol kmeň a konáre. Bolo vtedy -18. Na jar však znova vyrástli nové výhonky z koreňov. Závisí kde... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Semenáček broskvoně?, 21.5.2015 Nevytrhávaj, je to broskev.!!!
Asi ti radia amatéri. |
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 19.5.2015 Inak tak bol miešaný kedysi aj originál benzín tkzv MIX, ktorý sa používal pre všetky dvojtaktné motory a bol k dostaniu na pumpách. Pri zábehu motora sa domiešaval - prídával olej na pomer 1 :25.. |
 |
Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 19.5.2015 Načo vymýšlate čo je vymyslené???
vyrobca doporučuje olej 2T
zábeh 1 : 25
bežne 1 : 33
lepšie oleje 1 : 40 |
 |
Křovinořez pro ženu, 18.5.2015 Krovínorez žene do ruky nepatrí. Hambil by som sa keby moja žena robila s krovínorezom a ja by som sa na ňu pozeral. |
 |
Kombinace samosprašného a samičího kiwi, 11.5.2015 Nepočul som o kiwi bez kvetov. Sú len kiwi ktoré kvitnú skôr po - 2 - 3 - 4 roku, a kiwi ktoré kvitnú a rodia neskôr - semenáče. Možno tam bol preklep a autor chcel povedať SAMEC - BEZ PLODOV nie však kiwi bez kvetov. Treba si viac... celý příspěvek > |
 |
Slivoň President, 6.5.2015 Prezidenta som kúpil tohoto roku v BAUMAXE tiež. Je to len jeden prut a aj tomu niekto polovicu ukradol - odrezal. Vyrazil však z jedného puku takže sa možno zachráni. Vyzerá to tak že je to dovoz z Polska - podľa vignety. Uvidím o pár rokov čo to... celý příspěvek > |
 |
Kombinace samosprašného a samičího kiwi, 6.5.2015 Ak má puky ISSAI a je to ISSAI budú aj plody, pretože je obojpohlavné čiže čiastočne samo - opelivé. Na to druhé nusíš rok dva počkať, ale nestrihaj ho dokiaľ nezakvitne. |
 |
Kombinace samosprašného a samičího kiwi, 4.5.2015 Ako je veľký a koľko má asi rokov? Možno je to semenáč. |
 |
|
 |
Kombinace samosprašného a samičího kiwi, 4.5.2015 Nemá ten bezkvetý opelovač náhodou chlpatú stopku a veľké chlpaté listy??? |
 |
Skúsenosti s drtičom vetví AL-KO Easy Crush LH 2800, 28.4.2015 nikto nevlastníte tento drtič??? |
 |
Skúsenosti s drtičom vetví AL-KO Easy Crush LH 2800, 23.4.2015 Má niekto skúsenosti s týmto drtičom vetví?
Napíšte |
 |
Kiwi arguta, 21.4.2015 Mráz ich dokáže spáliť tak ako hrozno. Odolnosť je porovnateľná s odolnosťou hrozna |
 |
Kiwi arguta, 21.4.2015 Nič sa neboj. Keď vymrznú tak vymrznú a potom znova odrazia. ISSAI je obojpohlavná takže ak nezmrznú výhony budeš možno aj koštovať. Inak nič nestratíš. |
 |