|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kompresory, vzduchování - výkon, cena, hlučnost, 5.8.2016 Pěkný den, tak jsem zakoupil Aqua 2000,zatím jsem spokojen. Mám dotaz, jaké používáte hadičky a od kud taháte vzduch? Venku vedle jezírka je 30 st.C a zvažuji natáhnout vzduch ze sklepa, kde je studeno. Z prostoru od jezírka budu vodu... celý příspěvek > | | Jak daleko od sebe sázet kamčatské borůvky?, 2.8.2016 Doporučeno je metr a půl, mám je metr a nejde mezi nima projít, tak asi to bude optimální... | |
| | Co to je toto?, 2.8.2016 Něco tam mohlo ležet a svítilo na to slunce a trávník se zapařil a "odpad",třeba hadr, deka.Nebo tam někdo něco vylil.Chce to čas. | | Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 2.8.2016 Pokud nemůžete ryby nechat v jezírku, je potřeba 0,8-1 metr hloubku pod úrovní terénu, aby voda nepromrzla.Na zazimování je lepší delší nádrž než popelnice, třeba vana nebo uřezaná nádoba z kubíkového plast kontejneru.Koi kapři se přestávají krmit... celý příspěvek > | | Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 2.8.2016 Není zač, ještě mě napadlo, že můžete dvě třetiny zastínit, voda nebude tak rychle prohřátá a zelená. | | Kyslíkový čistič a úhyn Jesena a 2Jeseteru, 1.8.2016 Karasi hodně snesou, jeseteři chemii nesnesou, byla to otázka času, kdy pokapou.Vyměňovat vodu co týden nebo dva je pro ryby trauma.Jeseteři hynou i po stresu převozem.Doporučuji filtraci ze tří sudů, kartáče,molitan a biokuličky-nastříhané husí krky... celý příspěvek > | | Co pěstovat?, 29.7.2016 Angrešt, rybíz-červený, černý,černá jeřabina | | Filtrační čerpadlo a ryby, 26.7.2016 Pěkný večer, nové čerpadlo aqua king ftp2 10000,mi chvíli jelo a přestalo, čekal jsem jestli se neschladí a už nenaskočilo.Prstem rotor jde otočit.Asi je spálené, že? | | Chov ryb doma, 26.7.2016 šlo by to, vyzdít jezírka a vyfoliovat je.okénko by nešlo zvětšit?Jinak musíte trošku přisvětlovat, ale teď jsou led světla, co sežerou 4-5W a to nic není oproti čerpadlům a vzduchování cca 30-90W.Jakou tam máte teplotu? | | Chov ryb doma, 24.7.2016 Tak dnes dofóliováno... už se nemůžu dočkat prvních ploutví v jezírku | |
| | Kompresory, vzduchování - výkon, cena, hlučnost, 18.7.2016 Díky za reakci, jsem pro Aqua :D | | Kompresory, vzduchování - výkon, cena, hlučnost, 5.7.2016 Pro upřesnění jde o Aqua Oxy 2000,Hailea ACO 318, pístový kompresor, 60 litrů/min, AirPump Airtech 70 l budget SET, 70 l/min
Nejvíce mě láká Aqua, má dva vývody, jeden bych dal do jezírka a druhým provzdušňoval filtraci, víčka z petek a husí... celý příspěvek > | | Kompresory, vzduchování - výkon, cena, hlučnost, 5.7.2016 pěkný den, zajímalo by mne, kdo máte zkušenost s pístovým kompresorem a membránovým, zaskočila mě cena a výkon oproti hlučnosti. U pístového píší 60dB, což odpovídá hlasitému hovoru nebo hlasité televizi.Prosím podělte se co se týče hluku pístového... celý příspěvek > | | Chov pstruhov, 23.6.2016 Tak alespoň něco, máte to asi přerybněné, chtělo by to vzduchování... silnější.A co nejčastěji čistit filtraci. | | Stáří oleje, 23.6.2016 Pilu odepíšete, není to olej do vysokootáčkových strojů | |
|
|
|
|