|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rašelina do jezírka, 25.8.2016 Tak se podělím o druhé reakce, Po čtyřech dnech jsem přidal trochu dřevěného uhlí -lopatu-do pytle s rašelinou a asi deset litrů nové rašeliny. Nechci dávat dalších sto litrů rašeliny, když voda vypadá s pH dobře, ráno někde kolem 7,1-7,4. Večer zase... celý příspěvek > | | Rašelina do jezírka, 23.8.2016 Tak se podělím o první reakce a 100 litrů rašeliny v cca 50-60 m3 vody po čtyřech dnech začalo doufám reagovat a pH se snižuje. Bohužel nevím z jaké hodnoty, mám kapátkový měřič a končí na 7,4. Před 4 dny měrka nebyla zelaná, ale... celý příspěvek > | |
| | Jaká odruda dýně to je?, 21.8.2016 Může to být gigant nebo hokaido. Giganty lety zdegenerují, pokud se používají semena pořád dookola z výtěžků. | | Rašelina do jezírka, 19.8.2016 Pěkný den, vracím se ke staršímu tématu. Bojuji s vysokým pH v jezírku. Napustil jsem ho studniční vodou a mělo vysoké pH. Už mám v jezírku nějaké kytky, nějakou vodu jsem upustil a dolil vodou s nižším pH. Dnes jsem dal do dvou pytlů rašelinu a... celý příspěvek > | | 20 Malých ratlíků, 17.8.2016 stížnost na obec nebo město, hygienika atd. | | Kde sehnat dafnie, 16.8.2016 Perloočka, dafnie najdete v každém rybníku. Jdou tuším proti větru, tak jestli je nechytnete na jednom břehu, bežte na protější. Výhodný artikl to asi není-100 ml za dvacet korun, suší se na zimu nebo sušené někdo používá, protože se bojí zavlečení... celý příspěvek > | | Poraďte jaké kvasinky, 15.8.2016 Droždí nechcete, ale je to jistota.Zahřát drť z ovoce, přidat kvasnice a až začnou pěnit a nabývyt... za dva dny je vmíchat do sudu. | | Zeolit / Zelbride - jaký rozdíl, 14.8.2016 Kdo má zkušenosti se zeolitem a pH, co zeolit s pH provede? Prosím aby se nevyjadřovali teoretici, ale praktici. | | Úhyn ryb v zahradním jezírku střední velikosti, 12.8.2016 S tou vodou je to složitější.Jezírko mám asi 70m3,ale napustil jsem asi 20m3 a dal startovací bakterie a pomalu dopouštěl, tak kubík až tři za den.Když jsem pouštěl ryby, tak bylo asi 30m3. Bakterie asi dva týdny v tom nej vedru a pak ryby.Stále... celý příspěvek > | | Úhyn ryb v zahradním jezírku střední velikosti, 12.8.2016 Mám vysoké pH, že hynou i líni, co něco vydrží, čím snižujete pH, díky. | |
| | Úhyn ryb v zahradním jezírku střední velikosti, 11.8.2016 Zdravím, docela čerstvé jezírko, voda ze studny.Po napuštění línků za tři dny plavou pod hladinou a bělají od ocasu.Konce ocasů jakoby olámané.Část už uhynula.Myslíte, že amoniak? | | Sterbinovy filtr, 10.8.2016 Pěkný den, díky za reakci. Je mi jasné, že nerezové síto se taky zalepí. Jak často ho čistíte oproti tkanině? Neuvažoval někdo o tkanině s ostřikem? Díky, psal jsem email na to síto... | | Chystat sudy na nepříliš vhodné hrušky?, 9.8.2016 Kupodivu nejlepší hruškovice, ale mohla to být náhoda, že za dva dny většina dozrála, dále pak musíte hrušky uhlídat-dobublají a okamžitě do palírny. | | Ovce prostrkává hlavu pletivem, 8.8.2016 Náplastí přivázat tyčku napříč hlavou k růžkům. | | Chystat sudy na nepříliš vhodné hrušky?, 7.8.2016 Šel bych do toho, drtiti to můžete i za dva dny, do 100 l kvasu můžete přimíchat při drcení i kilo, dva cukru a kapat to bude.Já mám podobné, opadnou zelené a tvrdé a postupně v bedně dozrají, některé za den, jiné za tři, jiné shnijí. Drtil jsem je... celý příspěvek > | |
|
|
|
|