|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Uzení domácích klobás, 23.12.2016 Rozvlažovat maso a klobásy je rozdíl. Maso např bůček se rozvlažuje, klobásy nikoliv. | | Kolik soli na lák na uzené?, 21.12.2016 To dáváte nasolené maso a ještě lák se solí? Já dávám 25 g na kilo masa a natěsno do nádoby a zaliji vychladlou vodou. | |
| | Uzeni bucek, 21.12.2016 Podle fota vám nikdo nepomůže.Doba naložení a kolik soli na kg masa... | | Uzeni bucek, 21.12.2016 Tak jak dopadlo to masíčko? Jestli jste to solil 7 kg masa na kilo soli tak jste to maso musel nechat ležet v té soli nebo obalit jak řízek a zbytek soli nechal, ale pak vám sůl zůstala a je to maso v pořádku, protože když vtírám podle receptu 15-25... celý příspěvek > | | Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 21.12.2016 Pěkný příspěvek, netušil jsem kolik dní maso snese... obávám se, že u nás koupené maso to nezvládne. Takto se nakládá maso z chovů určitých plemen chovaných ve výbězích a pastvinách a ne ustájených a krmených bůh ví čím... ale díky za toto video | | Ubytek vahy po vyuzeni klobas, 21.12.2016 U masa se uvádí až 40%, takže u klobás bych to viděl obdobně. Jak bylo psáno výše, hodně záleží na kvalitě masa nejen druhu. Někteří chovatelé dávají krmivo, které drží v chovaném zvířeti vodu, takže když hodíte špek na pánev, tak nejprve vyprská... celý příspěvek > | | Uzení klobás studeným kouřem, 16.12.2016 uzení studeným kouřem... umíš číst? | | Uzení klobás studeným kouřem, 16.12.2016 Uďák musíte mít ošéfovaný, jestli mrzne nebo ne, co chce, přidat dřevo, vzduch, klapa na peci, klapa nebo víko od uďáku.Zkušenosti s teplotiu dáte po jednom uzení. Maso zorvlažuji na 30 20 min a klobásy nikdy. Co 10 min. je obetřu utěrkou, jak... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 4.12.2016 1mm je málo, ne? a jdou cihly od sebe oddělit? | | Uzeni bucek, 3.12.2016 Stando, natírat maso můžeš, ale uzením se vylučuje tuk a barva odchází. Musíš často otvírat udírnu a přetírat a to není moc dobré. Stačí že se obarví dýmem. Můžeš maso natřít před koncem uzení, třeba někteří natírají vajíčkem, mletou parikou,... celý příspěvek > | |
| | Nakládání a vakuování masa na uzení, 1.12.2016 A jaký je rozdíl v sudu a hrnci co se týče zatížení? | | Prosím o radu, 1.12.2016 tak co to nakonec je? Zjištěno? | | Prosím o radu, 29.11.2016 Zkuste přečíst něco o vlnatý červec, jestli to nebude ono a zahajte léčbu, než uhyne. | | Chov ryb doma, 27.11.2016 Zdravím, doporučuji si pořídit pH metr, i za 400 kaček seženete. Kalibrovat si ho můžete v destilované vodě nebo dokoupit roztok. Změřte si vodu, ať máte klid, jaké má pH. Studniční voda mívá vyské pH. Pokud budete vodu upouštět a dopouštět čistou,... celý příspěvek > | | Bohemia, 27.11.2016 Vyguglujte si řez jabloní a jsou opravdu pěkné stránky, kde se dozvíte o střihu a jednotlivých odrůdách hodně. | |
|
|
|
|