Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky jezírek a filtrací, 19.11.2015
Zdravím, jaké čerpadlo používáte? Chci si stavět filtraci, tak pro představu, jaký tok očekávat.
UV lampa a život v jezírku, 19.11.2015
UV lampu stačí používat na jaře nebo kdykoliv, kdy pocítíte, že voda se zabarvuje. Nemusí jet celý rok. Mám ale dotaz, jaký máte názor na Oase Filtral 2500 UVC? Připravuji stavbu jezírka, tak asi 40 kubíků. Vodu bych hnal přes svůj filtr a fontánku s... celý příspěvek >
Filtr ano či ne, 19.11.2015
Na lampě záleží, kde je umístěná.Pokud prozáří vodu na přítoku do filtru, tak z filtru jde voda s mikroorganismy, pokud na výstupu z filtru, je "vyčištěná".
Úhyn rýb po preložení z jazierka do aquaria, 11.11.2015
Zdravím, za úhyn může teplota, při přemísťování na zimoviště má být stejná teplota, max.o stupeň až tři rozdílná.Dostaly teplotní šok, to že v jiných letech přežily, může souviset s jinou teplotou, třeba 5 stupňů a to ještě přežily.
Labradorský retrívr, 10.11.2015
Na každém balení je označeno pro jaký věk jsou granule určeny, když budete přecházet na jiné-typ nebo pro jiný věk- doporučuji granule postupně přidávat a staré granule ubírat, nepřejít na nový druh hned.
Lipnická švestka, 28.10.2015
Také jsem si byl dnes pro stromky, jen nevím na té podnoži St.Julien je vzrůst švestky slabší, bude stačit odstup mezi stromky 3 metry?
Lipnická švestka, 26.10.2015
Kdo si dneska byl pro stromky? Jak vypadají a je jich tam dost?
Lipnická švestka, 25.10.2015
Nebo to vyjde a budete spokojen, kterou švestku si chcete vybrat, když se u každé najde nějaký problém bud s hńilobou nebo šárkou nebo nevýraznóu chutí apod.
Chov pstruhov, 14.10.2015
Píšete někteří, že kapr se pstruhem nejdou chovat, že kapr vypouští enzymy a pstruzi hynou, i podoustev.Máte někdo zkušenosti s chovem pstruha a lína dohromady? díky Tonda
Chov pstruhov, 14.10.2015
je to sice starší příspěvek, ale váš e-mail není funkční a zajímalo by mne jak pokračujete a zda pošlete nějaké foto,
Dotazy na chov ryb, 14.10.2015
30-40m3,kolik chováte pstruhů na kubík vody?Pokud máte candáty, tak by mě zajímalo taky kolik kusů.Díky Tonda
Neco ohledne umeleho chovu, 14.10.2015
tohle je další omyl, né? co je neekonomické na stálém přítoku?nepotřebuji filtr a mám stále čistou vodu na přítoku a elektřina ušetřena.A filtrace nad sto tisíc...
Dotazy na chov ryb, 14.10.2015
Pěkný den, šlo by poslat nějaké fotky jezírka, děkuji.
Jezírko v zimě, 6.10.2015
Kdyby člověk věděl, že nebude tvrdá zima, tak venku.Je to ale riziko, protože může přijít mráz přes noc a 50 cm jezírko není nic moc, škoda že nemá metr a více.Jedině sledovat předpovědi počasí.Vzduchovat jen v horní partii,15 cm pod hladinou, aby se... celý příspěvek >
Nejnižší potřeba litrů vody pro rybky, 6.10.2015
Pěkné, jaké jsou prosím rozměry a max hloubka? Nemáte někdo zkušenosti s chovem štik v takových to jezírkách?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika