|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
A až Z o uzení, 15.12.2015 Ještě dodám, že jsem solil 25g soli na kilo masa a načesnekoval, tak tři, čtyři stroužky na kilo.Pak zalil převařenou, vychladlou vodou, co chyběla voda, dolil z konvice teplou, nechal v lednici (8-9st.) a každý den překládal.Měl jsem s vepřovým... celý příspěvek > | | A až Z o uzení, 14.12.2015 Čtyři dny nasoleno a zalitou vodou, uzeno od50 do 60 st. Špek jak máslo a žebra super. | |
| | Dakr FD-3, 12.12.2015 google | | Sieť, ako ochrana pred listím, 6.12.2015 Zdravím, neprodávají.Musíte využít fantazii a koupit například náhradní sklolaminátové tyčky ke stanu, které jsou např.4metrové za necelých 200kč,- | | Sieť, ako ochrana pred listím, 6.12.2015 Zdravím, síť je dobrá věc, pokud máte ryby je to proti kočkám asi jediné, čím je ochráníte. Kočky dokážou vychytat třeba jesetery, kteří vysunují rypák až nad vodu a kočka seknutím drápy rybu vytáhne. Proti listí je to rovněž dobré i proti slunci,... celý příspěvek > | | Uzení klobás studeným kouřem, 2.12.2015 kulináři.cz je diskuze A až Z o uzení, je tam popis uzení studeným kouřem a zvednutí teploty | | UV lampa a život v jezírku, 28.11.2015 nemužu to najít, prosím upřesnit
| | UV lampa a život v jezírku, 28.11.2015 Tripond c30,jak jste spokojen s filtrací, jakou máte náplň a kterou upřednostňujete a kterou zavrhujete.Díky. | | UV lampa a život v jezírku, 28.11.2015 Na sto procent lampu nezavrhuji, nepočítám,že se budu mít tak dobře a vše vyřeší kořenovka, ve filtru budu mít přepážku na ponornou lampu v rezervě. V těch hycech, co byly, to asi zezelená všude. Jestli bude problém, tak ji dokoupím. | | UV lampa a život v jezírku, 27.11.2015 Nedovedu si představit průtok kolem lampy, aby byl efektivní, když voda kolem lampy prosfiští, nejspíš se neosvětlí a taky výkon UV a tloušťka vody hraje roli. Nemám s čerpadlama z jezírek zkušenosti. Ale potěšil jste mně s tím, že s... celý příspěvek > | |
| | UV lampa a život v jezírku, 25.11.2015 Díky Martine za reakci, já to moc neosvětlil... Kdybych si půjčil od kolegy UV lampu na nejhorší měsíce a pak udžoval jezírko v tom "chátrání" tou 7mi watovou lampou zbytek roku..., ale nebudu zkoušet za pár šupů nevyzkoušené a peníze za fontánu s... celý příspěvek > | | Chov pstruhov, 24.11.2015 Zdravím, budu budovat jezírko, ale kubíky se rozhodnou až při kopání, kvůli podloží, cca 60-80 m3. Chci moc do hloubky, kvůli prohřívání. Snad tam budu mít pstruhy, jinak líny, ty by snesly horší podmínky. Kolik líni urostli a čím jste je... celý příspěvek > | | Chov pstruhov, 23.11.2015 Dík za reakci, prosím,tě jak velká byla nádrž a voda se dala udržet čistá? Líni prý dost probírají dno, tak jim chci dát písek se štěrkem na dno. | | Počet kusov, 20.11.2015 Viděl bych to na nejméně 500 kusů, jestli voda nezteplá ani v největších vedrech, tak na 800,možná i tisícovku.Krmil bych tím, čím byli zvyklí a koupil od prodejce ryb nebo se zeptal čím krmí.Na přítoku udělat co nejvíce překážek a vodopád, aby voda... celý příspěvek > | | Fotky jezírek a filtrací, 19.11.2015 můžu poprosit popis vybavení technikou a kolik kubíků to asi je? filtr, čerpadla atd? moc děkuji... máte to pěkné | |
|
|
|
|