|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Neuspech v pestovani mrkve, 25.5.2016 Mě napadá, že zem by měla být písčitá a pochmurnatka tam není? | | Filtrace z plastového sudu, 22.5.2016 Dobrý den. Prosím o radu všechny znalce techniky zahradních jezírek. Jsem moc vděčná za příspěvky uvedené v tématech, přečetla jsem je snad všechny, až jsem z toho pomotaná. Nemůžu se rozhodnout, jak vyřešit problém v mém jezírku.Mám jezízko 8 m3,... celý příspěvek > | |
| | Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 18.5.2016 Děkuji Vám, Konvalinko, za názor. Ještě to nechám, uvidím jak se to bude vyvíjet a příští foto pořídím s nějakým předmětem pro porovnání velikosti, nebo přiložím metr. | | Zahradní traktůrek, 17.5.2016 Odpojená svíčka nebo propálený přívod, spálená svíčka. | | Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 16.5.2016 Zdravím,
pod oknem u zdi nám vyrostlo něco, co se neustále zvětšuje...
Prosím o radu oč se jedná? Je to k něčemu nebo okamžitě vykopat a zneškodnit?
Děkuji! | | Úhyn slepic, 8.5.2016 Proboha proč nemocnou slepici hážete do lesa? To chcete chorobu roznést kde se dá a nevíte co tomu je? Vypadá to na salmonelozu, roznáší ji i holubi, hodí bobek do žrádla a je to. | | Ochrana leknínů, 8.5.2016 Obávám se, že amury a tolstolobiky vám z rostlin udělají šrot, líni spíš probírají dno. | | Chov ryb doma, 6.5.2016 Taky jsem to nenapsal šikovně, nemyslel jsem chovatele jako takového, ale rybáře, kteří napustí do řek a potoků plůdek a nechají pstroužky napospas přírodě. | | Hryzec, 6.5.2016 Obávám se, že hryzci přelezou i překážky a pak se může stát, že nevylezou z vaší ochrany. | | Levny zahradni gril?, 6.5.2016 Ještě se vracím k odkazu, hlavně aby šel rošt nastavit výškově, nevidím tam takovou zástěnu, na které jsou zářezy na výškově zasunutelné síto. | |
| | Chov ryb doma, 6.5.2016 Ten přírodní chov jsem psal já, o příspěvek níže. Přírodní chov je chov v přírodě, přírodní pstruh, živící se tím, co je ve vodě, potěr,pulci, larvy,mouchy... Ale diskuze je o duhákovi nebo sivenovi, žijící v umělých odchovech v jezírkách, potočák by... celý příspěvek > | | Chov ryb doma, 5.5.2016 2 metry promrzne?Tak 20cm zmrzne.U dna voda 4-6st. V létě má voda tak 26 max, když jsou vedra. Maso z granulí není moc kvalitní oproti přírodnímu chovu, to je jasná věc.Záleží ale hodně na druhu granulí a jaký mají ryby pohyb, jestli jsou v proudu... celý příspěvek > | | Chov ryb doma, 5.5.2016 Jak silnou filtraci používáte?Má smysl za tři hodiny přečerpat objem vody v jezírku nebo je to zbytečně rychle? | | Levny zahradni gril?, 5.5.2016 Podobný jsem kdysi měl, nějaký rok vydrží, za ty peníze dobrá volba. | | Chov ryb doma, 29.4.2016 Díky moc za cenné informace | |
|
|
|
|