|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pomozte určit tento plevel, 20.6.2016 ručně vykopat a často kosit, bodlák | | Neroustoucí habr v živém plotě, 20.6.2016 Vykopat a vyměnit, podívejte se na kořeny, budou zdeformované, okousané nebo zakrslé. | |
| | Chov pstruhov, 19.6.2016 Povysávat exkrementy ze dna a vzduchovat i kompresorem na pneumatiky
| | Chov pstruhov, 19.6.2016 A při jaké teplotě vám hynou? Ještě mě napadlo rozbor vody.Nemusí vyhovovat pstruhům. V některých článcích doporučují snížit ph.A další věc, neprokysličujte ode dna, ale metr nade dnem, ať se voda nepřehřívá vířením celá, ale zůstane studená dole a... celý příspěvek > | | Chov pstruhov, 19.6.2016 Kompresor by jste potřeboval, aby dával tolik za minutu a né hodinu, jinak snižte počet ryb, hladinu zastíňte a když bude voda teplá, dejte vodu studenou, ale třeba ji okysličit, jestli je ze studny.Buď vodopádem nebo kompresorem.Doporučil bych... celý příspěvek > | | Zahradní krby, 18.6.2016 Vyvložkování šamotem je k tomu, že šamot vydrží velkou teplotu oproti betonu nebo červené cihly. | | Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 16.6.2016 Jedině udělat jak píšete a všechno nářadí a nádobíčko vyhodit nebo vydesifikovat.Přeji nový chov bez závad a nemocí. | | Sterbinovy filtr, 16.6.2016 Zdravím, nedělal někdo štěrbiňák ze silonové látky nebo síta?Napadlo mně, že látku na sítotisk by šlo použít, díky za názory.
| | Slepice stále kvokají, 16.6.2016 Dávejte kvočnám půl nebo celý acylpyrin denně, má zvýšenou teplotu na sezení vajec, proto se sprchovaly nebo dávaly do hnízda do lavoru s vodou, aby zchladly.Za čtyři dny je po všem. | | Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 15.6.2016 na stránkách rybicky.net jsou popsány nemoci i s fotkama.zkuste juknout tam.Ještě mě napadá přidat do vody sůl, ale poměr neznám.Jinak krmit můžete žížalama, pečivem a granulkama. | |
| | Produkce nutrifikačních bakterií, 6.6.2016 Zdravím, když si koupím startovací bakterie na 20m3 a mám jezírko napouštět a má mít kolem 70m3,za jakou dobu dopustit další kubíky po těch dvaceti?Rozmnoží se na sedmdesát kubíků? | | Jezírko přes 200 m3, 6.6.2016 Lekníny rostou i kolem dvou metrů a filtrace může být taky např.dvojitá a každá filtruje "polovinu" jezírka.Do vody můžete i ponořit např zelené přepravky nebo plastovou konstrukci a nahoru zasadit rostliny a kořeny nechat prorůstat dolů. | | Chov ryb doma, 5.6.2016 Krásná práce, duháci žijí v rybnících a přehradách a vaše jezírko je s ohledem na velikost a počet ryb hodně blízko. Myslím, že by přežili i bez okysličení, ale mají alespoň lepší život a přepych. Kdyby byla filtrace, tak těch ryb můžete mít i... celý příspěvek > | | Sekacka pretoci a nestartuje, 5.6.2016 některé chytré stroje hlídají i olej, je ho dost? | | Chov ryb doma, 30.5.2016 Zdravím, já zatím kopu a jezírko má něco kolem 2-2,2 metru na hloubku a v nejhlubším místě asi 2,5 metru, takový lavor místo gule.Pokud můžete kopat do hloubky, tak kopejte, co vleze.Plytké vody jsou v horku brčály a ryby trpí.Mám kolem břehů i... celý příspěvek > | |
|
|
|
|