|
Chov pstruhov, 5.2.2019 Zadne. Pouze internetove vycteninky, videa, navody a nejake vlastni napady. Vsechno nejak zacina |
 |
Chov pstruhov, 4.2.2019 sem nebyl prihlasenej :-) |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 4.2.2019 Vychodni okraj Prahy. Filtr tam samozrejme bude, automaticke dopousteni vody taky. Vzduchovani taky. |
 |
Chov pstruhov, 4.2.2019 Parada, az sleze ten snih a bude pocasi na vylet, tak se ozvu.
Jinak jsem koukal na ten cpavek. Abych se priznal tak k aquaponii mi privedlo prave to, ze z masa chovanych ryb koupenych v Makru ale i ze soukromych chovu citim neco co mi nechutna a... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 3.2.2019 No a jak se zbavujete toho amoniaku? Udelejte si prosim registraci at se domluvime na te exkurzi |
 |
Pstruzi, 23.1.2019  Nevim jaky je nejvhodnejsi, ale ja budu mit v aquaponii Swirl Filter, na youtube je mraky navodu. Na obrazku je muj rozdelany zatim bez horniho prepadu. |
 |
Pstruzi, 20.1.2019 Jak casto menite vodu? |
 |
Rajčinové farmy u nás, 19.1.2019 Me nezajimaji konkretne farmy, me zajima v praxi hydroponicke a aquaponicke pestovani rajcat. Pripravuju stavbu aquaponickeho skleniku, tedy technologie pestovani bude podobna. Pripravy jdou do finale a cekam jen na pocasi. |
 |
Rajčinové farmy u nás, 19.1.2019 Ze je farma na Slovensku neznamena ze je slovenska. Co vim, treba Kamenicany patri NWT a buhvi jaky dalsi jeste. Taky bch rad na exkurzi... |
 |
Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 13.1.2019  Priprava na kalovy filtr domaci vyroby. 220 litru sud od sirupu, kolena by mela roztocit vodu a virem (Swirl Filter) soustredit trus doprostred. Na horni prepad mi zatim chybi pruchodka. Venku je pocasi ze by ani auto nevyhnal, kor to moje na letnich... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 13.1.2019  Kopat se sklep jeste neda, tak aspon vrtam do trubek hydroponicke kosicky. Ze by to slo nejak pekne se rict neda. Jeden 3" kosicek vyjde v cine asi na 13 korun i s postovnym |
 |
Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 29.12.2018  Zacinam projektovat vnitrek skleniku. Konstrukcne se bude skladat podobne jako na obrazku dole. Jestli mi chcete pomoci, pisnete tipy, jakou zeleninu byste si dali nebo uz mate ve sve hydroponii - aquaponii.
Resili byste zdravotni nezavadnost... celý příspěvek > |
 |
Flek uprostred uzenyho, 25.12.2018 To pak nepotrebuju udirnu, uzeny si koupim napumpovany chemii v obchode. Cim hezci a cervenejsi, tim je tam toho rakovinotvornyho sajrajtu vic |
 |
Fotky jezírek a filtrací, 22.12.2018 pekny, hodne pekny |
 |
Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 22.12.2018 Prakticky zadny aquaponicky sklenik nema pstruhy po sebou ve sklepe. Muj sklenik se ostatnim AP zcela vymyka. To ma dva aspekty. Na rozdil od beznych pstruzich farem vodu neohriva slunce a pstruzi taky prezivaji k tomu pstruhum voda nezamrzne ani v... celý příspěvek > |
 |