|
Příspěvky uživatele - 176.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stabilizátor paliva, 15.10.2014 Nejsem tak naivní, abych chtěl ušetřít 180kč a místo stabilizátoru tam lil líh.Myslel jsem, že se nebavíme o vodě, ale o biosložkách v benzinu, ktré ucpou palivovou soustavu.No je to jak Velká pardubická, tam jeden kůň bez jezdce odbočí a dálší koně... celý příspěvek > |  | Drtička větví, 13.10.2014 No a to je právě ten důvod, ježiš marjá, že jsem rychloběžný drtič vyhodil a pořídil jsem pomaluběžný.Ten vtahuje i křivé větve, slabé kolikrát neustřihne, ale jen namačká, což mi bohatě stačí.Nebaví mě u stroje stát a tlačit.Baví mě stroji podat... celý příspěvek > |  |
|  | Vertikutátor, 11.10.2014 Taky se ni osvědčilo stařinu sbírat sekačkou.Psal jsem to 9.10.Není to tak těžké asi proto, že sekačka vysaje trávu a písek nechá ležet.
Tak co, je velký průšvih koupit kombinovaný vertikutátor, nebo se s tím taky dá pracovat? |  | Vertikutátor, 10.10.2014  Tady je obrázek toho válce
|  | Vertikutátor, 9.10.2014 Prodejní chyták ----to mě dokáže vytočit.To je jako že to někdo vymyslel, nikdy s tím nedělal a zapoměl, že by se mohl někde v česku zeptat nějakého pána, jak by to mělo být opravdu ideální.
Co tedy mám dělat, když mám vertikutátor... celý příspěvek > |  | Vari global řinčí při rozjezdu, 29.9.2014 Mám to trochu odlehčit?Globál mám taky a už jsem s ním i oral.Stát se může všechno.Okružní pilu mám 30let na zahrade. Motor může být starý i 40 a víc let.Ložiska jsou tam pořád stejné.Buď už se vám to nestane, nebo stane a pak uděláte opatření.Jednou... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 17.9.2014 Dobrý den. Nepsal jsem že posílám sekačku do vzdáleného servisu.Psal jsem, že jsem servisoval mnohem dražší stroje v řádu statisíců a servis byl vzdálen 150km.Po první faktuře z blízkého servisu to přijde nějak samo, pokud počítáte.Ano počítač naloží... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 16.9.2014 Poslední věta je pravdivá.Jakmile opotřebuji pojezdová kola, tak přestanu používat pojezd nebo sekačku vyhodím.Jako občan nemám na to, abych za 1600 kč kupoval do 7 let staré sekačky kolečka.Nemůžu za to, že jsem je do tří let nezničil.Dneska je... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 16.9.2014 Servisoval jsem mnohem dražší stroje než je sekačka.Přesto že jsem servis měl 30km, tak jsem využíval servis 150km vzdálený.To přijde nějak samo.
Jestli budu trubka a špatně utáhnu vypouštěcí šroubek, sekačku budu rvát někam do svahu, natankuju... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 16.9.2014 V sekačce mám nůž 41 cm pro x430/434 od Mountfieldu.
Po čtení tady jsem se rozhodl že ho nabrousím a to jsem taky udělal.Když jsem ho měl venku, napadlo mě, jestli by šel taky otočit když je nabroušený z obou stran a jakou by měl funkci.Teď hází... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte sekačku dle požadavků, 14.9.2014 Tazateli nemám asi co sdělit, protože lidi kteří zrovna musí sekat trávu i když je mokrá, tak zrovna 2x nechápu.To samé pojezd, seřizování výšky atd.Chtěl jsem se zeptat p. Martina na časté broušení.Nepozoruji, že by sekačka někdy nesekala.Budiš asi... celý příspěvek > |  | Vari global řinčí při rozjezdu, 12.9.2014 No kam to majitel Vari odveze, to už musí rozhodnout sám.Ono zas to nebude taková věda a třeba i v tom univerzálním servisu se ohání borec, který má navíc než na demontáž spojky u Hondy. |  | Vari global řinčí při rozjezdu, 12.9.2014 Vy to nemáte v záruce? Přeci je lepší když najde závadu servis, než když jim to donesete v pytlíku a budete chtít novou součástku. |  | Drtička větví, 10.9.2014 Lepší kdyby jste si to už konečně koupil, tu nadějnou vlaštovku, aby jste pochopil o čem je řeč, když někdo řekne, že to daroval, nebo že mu to nesmí přes práh.Je možné že tu taky děláte reklamu. |  | Drtička větví, 9.9.2014 Hlavně nečekejte zázraky.U toho se musí myslet, jako u každé jiné práce.Jestli to nejde štěpkovat dneska, tak to třeba půjde lépe za měsíc, kdy to uschne.Pak k tomu musíte mít nůžky(pákové) a připravit si materiál pro pomaluběžný štěpkovač.Jestli si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|