Příspěvky uživatele - 176.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 31.10.2014
Ahoj Míro.Co jste měl taky.O čem píšete?Jen tuším, že popisujete podle toho padání nějakou výměnu nářadí..Takže aby mi to nepadalo na řídítka to Vari -Global tak tam mám ten stojánek.Samozřejmě si přemýšlející člověk poradí i s tím vozíkem.Netvrdím... celý příspěvek >
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 30.10.2014
Víte co?Já nemám na tyhle debaty čas a ani náladu, Tady už si člověk není jistý jestli podle čísla si dopisuje s panem X a nebo Y.Vám budu říkat pane Chytrý když dovolíte.Jestli jste ten.kdo mi radil, abych vyndal motor a obrátil stroj na bok vzal si... celý příspěvek >
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 27.10.2014
Dobrý den, Nemůžu porovnat.Nevím.Spíš než na záběrové vlastnosti bych sázel na vhodnou dobu, kdy orat.Taky čím hnojit, aby to za minutu nebyla jedna koule bláta.
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 26.10.2014 Obsahuje fotku
Ještě jedna
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 26.10.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den.Důležité je pro mě, že jste změnil trochu ton.Jako tak trochu ke kolegovi.Célá ta diskuse vznikla, že mě napadlo použít obrázek kde je Globál podložený tou kozičkou.Tím se majiteli... celý příspěvek >
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 26.10.2014
Nikdo, tady nenapsal, že nechává BZN 002 na stroji při montáži rotavátoru.Vadí tam pár mm ,které brání k otáčení.Čekal jsem v kutilské diskusi že se např. dovím jak nejlépe a rychle vyměním kola za rotavátor.Třeba tak, že pomocí dvou špalků... celý příspěvek >
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 25.10.2014
Pánovi 68161 děkuji.Ten ví o čem mluví.
Aaa pán všechno ví.Odpověď na každou otázku.Škubnout, vyndat motor nebo dokonce použít stojánek na obrázku.Asi jste ten stojánek neměl nikdy v ruce.Jde ohnout přes koleno.Aby se stroj nepřevážil vyhovuje.I tak děkuju.Třeba se někdo ozve, kdo mění... celý příspěvek >
To nebude tím, jak se řadí přízpěvky. To je tím, že se nechcete pochopit.Včera jsem se ptal pod tím snímkem Vari na zeleném koberci, jak vlastně u toho Globálu sundat kolo a být sám.Jak tam ten pán vlastně tu kozičku dal?Je prodejce a ví o tom... celý příspěvek >
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 24.10.2014
Omlovám se, v nadpise Vari není, ale použil bych tu fotku.Možná dostanu odpověď. Vadí mi, i když jsou to 2 šrouby, že musím po orání demontovat závěs BZN002-nosič závaží.Vadí rotavátoru.Potom se mi zdá, že ten stojánek je dost tlustý a ani po... celý příspěvek >
Rozdiel medzi tvarom silonu do vyžínača, 22.10.2014
Pane 103 zdravím.Zajímá mě co je nesprávné mazání, Dávám 1cm z tuby na 1000m2.prostě co se vejde a zašroubuju.díky.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 21.10.2014
Asi si moc nerozumíme.Tak znovu.Rýč teto značky se prodává sám.takže žádný zázrak z obchodníkem.Před 50 lety jsem nebyl mimino, bohužel,ale 18ti letý klacek, který dokázal levou nohou část rýče srolovat o jeho pětinu.Zlomit násadu taky.Pak jsem ho... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 21.10.2014
Ale v té univerzálnosti je právě to kouzlo, nezdá se vám?Nechci odborníka, filozofa,aby mě školil jestli mám doma ještě rýč a nebo už skoro je to lopata.Borci, kteří rejou 3-4 ary, tak si určitě poradí, s čím to budou dělat.Já ten rýč mám vedle pluhu... celý příspěvek >
Otocny pripoj vari, 20.10.2014
Katalog náhradních dílů.
Rozdiel medzi tvarom silonu do vyžínača, 17.10.2014
Pisatel nad vámi to postavil všechno na hlavu.Stačí si do čtverce namalovat kružnici a vše co je za ní, je navíc.Stačí si vzít nůž ostrý a řezat a potom to zkusit s nožem, který má kulaté ostří.Já si myslím taky, že záleží na materiálu.Cítíme, jak... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika