|
Příspěvky uživatele - 176.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký štěpkovač?, 6.12.2014 To jste napsal vtipně.Na začátku nic, pak možná za 50 tisíc.Bosch je z jednoho videa pomalý atd.Pokud jsou děti přetláskané chipsama, tak můžete mít bramboračku nejlepší na světě.Nemají zájem. |  | Jaký štěpkovač?, 5.12.2014 Stejné nůžky, jako na odkazu Lídl máme doma.Jak vcházejí do zelené objímky/ramena páky, tak jsou ty naše zeslabené a praskly.Matrial tvrdý a křehký.Tak jsem je svařil , uvidím.Čekám všechno.Proto prosím, jestli by někdo nedoporučil ještě... celý příspěvek > |  |
|  | Je prodej pálenky zákonný?, 5.12.2014 Po tom průšvihu si nejsem moc jistý, jaký má myšlenky obdarovaný.Co s tím udělá. |  | Vysazení třešně, 1.12.2014 Teď tomu nasadím korunu.To bych nebyl ani já.Na všechno používáme kompost.Píšu v množném čísle, protože já, nejsem velitel.Neříkám, že občas nevidím nadřízenou, když kolem jahod pocukruje pár kuliček nějakých granulí.
Třešeň,tak tu máme taky.Čím... celý příspěvek > |  | Výměna oleje v sekačce, 30.11.2014 Tak zákazníci jsou různí. Jedni řeší, jaký olej je vhodný a jiní zas, kde sekačku koupí. Nejlépe tam, kde mají v regálu i olej. Nikdo tu neřeší jaký olej (zaplať pánbuch), protože je toho plný internet.
Třeba tady.
|  | Čerpadlo Sigma, 19.11.2014 Pořídit si ponorné čerpadlo?Jako že tím se mi do studny vrátí voda?Nebo proto, že ssací koš za 2 stovky nedrží vodu si místo nového koše koupím jiné čerpadlo ,nebo místo přitažení lojové ucpávky? A jak to hlídat, když nejste... celý příspěvek > |  | Drtič větví Vares Shark, 16.11.2014 Když jste tu pane Romane založil toto vlákno, tak jsem vám napsal, že štěpkovač rychloběžný jsem měl.Ne před rokem jak tu píše o svých zkušenostech pan Aleš, ale před 20ti roky.Vyhodil jsem ho jako nový, protože jsem neměl náladu být ve skupině... celý příspěvek > |  | Drtič větví Vares Shark, 12.11.2014 Dobrý den. Pan Aleš píše
1.Tento výrobek bych nechtěl proto, že bych musel na krev utahovat desku.
Desku utahujete tak dlouho, až vám do ruky padne dole první hliníková tříska.Pak přestanete.Pokud je... celý příspěvek > |  | Drtič větví Vares Shark, 11.11.2014  Ano, videa ukazují obsluhu, která si stěžuje a neumí si seřídit desku u válcového pomaluběžného drtiče..Aby to řezalo tak, že to odřízne a nedělá to naštípanou hadici.Pokud to seřídit nejde, protože je tam mezi válcem a deskou vůle stále, tak válec... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 9.11.2014 Není moje chyba, že používám 20 let zboží tohoto obchodu.Je to jejich zásluha.V káždém domě mají něco od nich.A skoro zadarmo.Každý druhý říká, že dobře vytočil na kole.Nespadne mi brada, když mi po 6 letech provozu neposkytnou záruční... celý příspěvek > |  |
|  | Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014 Já to po vás přepočítal.41.6min by naskočila MTH na 2400 otáček.Přeci kdo jezdil s Tatrou, tak koukal dlouhé hodiny na otáčkoměr, který většinou nefungoval a bylo na něm napsáno 1666ot/min je mth.To stála nafta dvacetník.Dneska má mašina... celý příspěvek > |  | Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014 Důležité je, aby jste v motoru vůbec nějaký olej měl.Jestli si na sekačku nalepím štítek olej výměna 15 června 2014,tak ho budu měnit 15.června 2015.To je na každém, jak se rozhodne.Jestli z Hondy vyleje po půl roce nakloněním na bok 1/2 litru oleje... celý příspěvek > |  | Drtička větví, 4.11.2014 Pohádky jsou ty keci o napadených větvích nebezpečnou chrobou.To bych podle vás musel tu jablon spálit celou.Napište raději, co z toho jednoho stromu podrtíte.Z toho se dá usoudit výkon.Taky nejsem na hlavu, abych si nazpočítal že 2x 8 je 16 a ne... celý příspěvek > |  | Drtička větví, 4.11.2014 Když tak chodím po zahradě a dívám se na špalky poražené 40 let staré jabloně a větve které jsem z ní orezal, tak přemýšlím, jak to může někdo z osmi stromů drtit dva dny?Nebo dochází k desinformaci.Dva dny drtit je něco jiného jak dva dny uklízet... celý příspěvek > |  | Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 2.11.2014 Odpovím třeba vám, proč debatuji, když se mě na to ptáte.Vari, inu perfektní vymakanou mašinu asi nemáte, když tak o ní píšete.Vaše doporučení na jednoosý traktor - kultivátor MKS-60 si zase zasluhuje jenom větu /nemám na takové debaty čas ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|