Příspěvky uživatele - 176.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtička větví, 9.9.2014
Dobrý den.Nebudu tady psát, kdo má nebo nemá pravdu.Na to nemám čas.Přiznám se, že se někdy usmívám a pokládám si otázku, jak je možné, že někdo má takovou odvahu doporučovat něco, s čím má minimální zkušenost. Vemnte si vážená paní otep vašeho... celý příspěvek >
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 31.8.2014
Tato diskuse je trochu nešťastná.Všechno co je potřeba si ten kdo opravdu nikdy nic nedělal může přečíst v návodu.I to, kam to má potom vyhodit. Nevadí vám např.když tankujete benzin u pumpy, že kousek od vás klepající se nanynka s nějákým... celý příspěvek >
Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 27.8.2014
A jak by vašemu modelu 725T Ergo ještě prospělo, kdyby jste mu dal do benzinu místo toho M2T olej červený OM nebo zelený HQ.Když se o něj nadstandardně staráte.No teď už zůstante u toho vašeho.úhlový převod mažu častěji, vždy jen trochu. 
Honda Vs. Briggs&Stratton, 20.8.2014
Mám oba motory a nebudu diskutovat co je lepší.Mám to na neprofesionální používání kolem domu.Jen jsem chtěl upozornit, že jestli jste nenatankovali ještě u pumpy tak nekvalitní palivo, že vám to udělalo velké kolplikace, tak to nemusí znamenat, že... celý příspěvek >
Drtič nebo štěpkovač, 16.8.2014
Dobrý den. Tady máte obrázky. Kdyby tam nebyly popisky, tak si zmáčkněte čtvereček i. Tam vám píšou co si má národ představit pod názvem drtíč a co si má představit pod názvem štěpkovač. To že by jste to chtěl předělat je sice dobré, ale nám to... celý příspěvek >
Drtič nebo štěpkovač, 13.8.2014
Píšete - Na štiepkovači sa zvačša dá utupené ostrie nabrusit, na štiepkovači nie, musí sa menit podperná doska a nož. Na konáre rozhodne radšej stiepkovač. - Myslel jste asi to první jako drtič že.? I to druhé se dá nabrousit, nemusí se měnit operná... celý příspěvek >
Drtič nebo štěpkovač, 13.8.2014
Drtič je stroj, do kterého převážně tlačíte svazek větviček.Jakmile přestanete svazek tlačit, nic z toho nepadá. Štěpkovač je stroj, ke kterému jednou přitlačíte svazek větviček a už si je převážně posouvá sám.Vy se věnujete dalšímu svazku a jeho... celý příspěvek >
Zlevněný traktor TC 12,5 v Mountfieldu, 9.8.2014
Prosím vás, kupte si to.Je to cenově jako kdyby jste odjel na týden s manželkou k moři a tam se smažil.Když budete trouba tak rozbijete i drahou sekačku.Kam se podívám, tak mají lidi něco z toho obchodu, tu štípačku, štěpkovač,vertikutátor,... celý příspěvek >
Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014
Zdravím pane Stando.Mám Hondu 190 novou.Vyměnil jsem olej po 5 hodinách.Najednu stranu jsem rád co jste napsal, že se nemusím bát a že je to ponejvíc tím vzduchem.Když si ale přečtu to pojednání o tom stabilizátoru, proč ho používat(odečtu... celý příspěvek >
Zapoměl jsem rozrušením vložit odkaz.
Je zajímavé, jak stále propagujete ten Velfobin.Co je vlastně za zázrak ten Velfobin?Denaturovaný líh, který na sebe váže vodu a proto se v zimě přidává do paliva.No dá se tady někde i dočíst, že v benzinu ho můžete mít až 5%.Na co ho tedy ještě... celý příspěvek >
Stroj Honda nefunguje na český bezin, 30.7.2014
Já dělal z chlapem který měl takové štěstí že neměnil spojku na nakl. auto několik let. Ostatním, kterým se podělala taky 2x do roka i 3x si nedovolil nikdy se vysmívat. Ale on věděl že má štěstí, tak že ho to ani nenapadlo. Já narex taky chválil... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 28.7.2014
Taky si nedovedu představit, že bez těch jejich prohlídek bych uplatnil záruku třeba po 2 letech.Je vidět, že je národ zmasírovaný, když věří že po 6 letech bez prohlídek se sním budou bavit.Já tomu nevěřím.
Husqvarna 40, 25.7.2014
To mě se taky stane, že se to ani nerozjede.Piliny, olej... vezmu klíč a sundám dekl, vyčistím,vyfoukám kompresorem.Asi po sté.
Honda Vs. Briggs, 18.7.2014
Motory mám oba. Hondu krátce. Zatímco ten starší slouží, vlastně mám dva jeden v sekačce a druhý ve vertikutátoru, kde startuju na loňský benzin, tak Honda je hýčkána stabilizátorem do benzinu, prázdným karburátorem, výběrem čerpacích stanic o... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika