|
Příspěvky uživatele - 176.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Drtička větví, 9.9.2014 Dobrý den.Nebudu tady psát, kdo má nebo nemá pravdu.Na to nemám čas.Přiznám se, že se někdy usmívám a pokládám si otázku, jak je možné, že někdo má takovou odvahu doporučovat něco, s čím má minimální zkušenost.
Vemnte si vážená paní otep vašeho... celý příspěvek > |  | Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 31.8.2014 Tato diskuse je trochu nešťastná.Všechno co je potřeba si ten kdo opravdu nikdy nic nedělal může přečíst v návodu.I to, kam to má potom vyhodit.
Nevadí vám např.když tankujete benzin u pumpy, že kousek od vás klepající se nanynka s nějákým... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 27.8.2014 A jak by vašemu modelu 725T Ergo ještě prospělo, kdyby jste mu dal do benzinu místo toho M2T olej červený OM nebo zelený HQ.Když se o něj nadstandardně staráte.No teď už zůstante u toho vašeho.úhlový převod mažu častěji, vždy jen trochu. |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 20.8.2014 Mám oba motory a nebudu diskutovat co je lepší.Mám to na neprofesionální používání kolem domu.Jen jsem chtěl upozornit, že jestli jste nenatankovali ještě u pumpy tak nekvalitní palivo, že vám to udělalo velké kolplikace, tak to nemusí znamenat, že... celý příspěvek > |  | Drtič nebo štěpkovač, 16.8.2014 Dobrý den. Tady máte obrázky. Kdyby tam nebyly popisky, tak si zmáčkněte čtvereček i. Tam vám píšou co si má národ představit pod názvem drtíč a co si má představit pod názvem štěpkovač. To že by jste to chtěl předělat je sice dobré, ale nám to... celý příspěvek > |  | Drtič nebo štěpkovač, 13.8.2014 Píšete - Na štiepkovači sa zvačša dá utupené ostrie nabrusit, na štiepkovači nie, musí sa menit podperná doska a nož. Na konáre rozhodne radšej stiepkovač. - Myslel jste asi to první jako drtič že.? I to druhé se dá nabrousit, nemusí se měnit operná... celý příspěvek > |  | Drtič nebo štěpkovač, 13.8.2014 Drtič je stroj, do kterého převážně tlačíte svazek větviček.Jakmile přestanete svazek tlačit, nic z toho nepadá.
Štěpkovač je stroj, ke kterému jednou přitlačíte svazek větviček a už si je převážně posouvá sám.Vy se věnujete dalšímu svazku a jeho... celý příspěvek > |  | Zlevněný traktor TC 12,5 v Mountfieldu, 9.8.2014 Prosím vás, kupte si to.Je to cenově jako kdyby jste odjel na týden s manželkou k moři a tam se smažil.Když budete trouba tak rozbijete i drahou sekačku.Kam se podívám, tak mají lidi něco z toho obchodu, tu štípačku, štěpkovač,vertikutátor,... celý příspěvek > |  | Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Zdravím pane Stando.Mám Hondu 190 novou.Vyměnil jsem olej po 5 hodinách.Najednu stranu jsem rád co jste napsal, že se nemusím bát a že je to ponejvíc tím vzduchem.Když si ale přečtu to pojednání o tom stabilizátoru, proč ho používat(odečtu... celý příspěvek > |  | Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Zapoměl jsem rozrušením vložit odkaz.
|  |
|  | Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Je zajímavé, jak stále propagujete ten Velfobin.Co je vlastně za zázrak ten Velfobin?Denaturovaný líh, který na sebe váže vodu a proto se v zimě přidává do paliva.No dá se tady někde i dočíst, že v benzinu ho můžete mít až 5%.Na co ho tedy ještě... celý příspěvek > |  | Stroj Honda nefunguje na český bezin, 30.7.2014 Já dělal z chlapem který měl takové štěstí že neměnil spojku na nakl. auto několik let. Ostatním, kterým se podělala taky 2x do roka i 3x si nedovolil nikdy se vysmívat. Ale on věděl že má štěstí, tak že ho to ani nenapadlo. Já narex taky chválil... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 28.7.2014 Taky si nedovedu představit, že bez těch jejich prohlídek bych uplatnil záruku třeba po 2 letech.Je vidět, že je národ zmasírovaný, když věří že po 6 letech bez prohlídek se sním budou bavit.Já tomu nevěřím. |  | Husqvarna 40, 25.7.2014 To mě se taky stane, že se to ani nerozjede.Piliny, olej... vezmu klíč a sundám dekl, vyčistím,vyfoukám kompresorem.Asi po sté. |  | Honda Vs. Briggs, 18.7.2014 Motory mám oba. Hondu krátce. Zatímco ten starší slouží, vlastně mám dva jeden v sekačce a druhý ve vertikutátoru, kde startuju na loňský benzin, tak Honda je hýčkána stabilizátorem do benzinu, prázdným karburátorem, výběrem čerpacích stanic o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|