 |
Příspěvky uživatele - 159.180
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uskladnění slivovice v dub. sudu, 2.10.2015 Oponoval bych - u uskladněného produktu v sudu nedochází ke zvýšení lihovitosti (jak uvádite), ale naopak se lihovitost produktu zcela jistě snižuje (díky známé Andělské dani a díky i vyzkoušené praxi).Ale graf je to zajímavý... |  | Destilát z kukuřice, 24.9.2015 Jen se ještě doplním - při vybírání zakvasené mladiny do kotle nabírat opatrně u dna barelu, ať nenaberete sedlinu... |  |
|  | Destilát z kukuřice, 24.9.2015 Mohu připojit vlastní zkušenost s opakovaně ověřeným postupem. Smíchal jsem 1 desetilitrový kbelík ječmenného sladu plzeňského typu našrotovaného (sladovna Kounice) a 1,5 kbelíku kukuřičného šrotu (kdekoliv krmiva). (Proč - protože kukuřičný... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 3.12.2014 Byl jsem na tom podobně. Měl jsem letos švestky ve 4 sudech po 130 ltr., kvasné zátky, kvasinky, enzym, stálá teplota 16 - 18 st., po 6-ti týdnech se mi to taky zastavilo na 8Brix. Trochu s rozpaky to šlo do kotle - pálení proběhlo s... celý příspěvek > |  | Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 12.11.2014 To že pochybujete, to je Vaše plné právo. Tak si ale nejdříve nechte někde pár čerstvých litrů zestařit - a až potom pište, zda se to vyplatilo nebo ne. Z pochybování se pak stane konkrétní názor... Já jsem jenom odpověděl tomu, kdo... celý příspěvek > |  | Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 11.11.2014 Mohu připojit čerstvou vlastní víkendovou zkušenost s Ultrazvukovou čističkou VGT-1613T, kdy jsem si ji nechal poslat (došla za 2 dny). Kdo ochutná slivovici před úpravou a pak upravovanou UZ (v trvání cca 8 - 10 minut), ten mi dá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|