|
Příspěvky uživatele - 187.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 2.12.2014 Zaryti bio můžou s celou rodinou vyměšovat do nádoby a mísit se savým materiálem a pak ukládat na kompost. Je opravdu škoda vyměšovat do mušle a ještě navíc velkým množstvím vody splachovat. |  | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 2.12.2014 Nevím nakolik je toto téma odvážné. To co se od dobytka vyváží na pole je v podstatě totéž. Kde jste přišel na to, že 1kg Cereritu je hodnotově totožné se 190 metry čtverečními zeleného hnojení. Kterým rostlinným druhem se toto hnojení provádí. |  |
|  | Drtič větví Vares Shark, 7.11.2014 Nevím proč si stále pěstujeme systém DODOS. Měli bychom aspoň na nějakou dobu ochladit kupovací zvýšenou teplotu. Přiznejme - je to nedomyšlený šmejd. Stačí se podívat na nabídku opovrhovaného Hechtu. Mnozí se přímo vysmívali, Hecht - checht! Mám... celý příspěvek > |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 17.7.2014 To co píšete je jen v podstatě strášení a hlavně odvádění pozornosti od jiných a mnohem větších a vážnějších problémů. Jsem dost stár, vlastním nějakou techniku, tak se ji snažím používat s rozumem. Nejsem lenivec, proto hodně často sahám po ručním... celý příspěvek > |  | Otáčky motoru Honda při rotavátorování, 13.4.2014 Na ty oblaka černého dýmu co se sem tam vyvalí z výfuku, mne nenapadlo lepší přirovnání. Rozdíl ve spotřebě je, ale ne zas tak velký jak uvádíte. Mohl by jste uvést jakým způsobem jste došel k těm „dvaceti tunám“. |  | Vari - nádrž, 3.4.2014 Stando V, v mém příspěvku neni ani písmeno o servisu, tak nevím proč bych měl přerážet pazoury servismanovi, když můj stroj ještě neviděl. A jestli to dojde tak daleko, že si s tím nebudu vědět rady, tak jsou pořád dvě možnosti. První je, že to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|