|
Příspěvky uživatele - 152.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poprvé sadím rajčata, 7.4.2015 Já bych to neviděla tak tragicky, jistě nejde o stovky sazenic a "ošetřování" se taky dá pojmout v minimální verzi. Dělám to taky tak a nemám pocit, že bych jenom běhala kolem rajčat, přesto všechno pěkně roste a plodí.
Melisa |  | Předpěstování rajčat a paprik - nedělám chybu?, 12.3.2015 Asi počkat, co udělají... podle mých zkušeností se sazenicemi rajčat - chtějí opravdu HODNĚ světla, tak zhodnoťte, jestli ho mají víc v té garáži, nebo doma v bytě.
Osvědčilo se mi taky něčím ty helímky podložit, aby byly výš než jen na parapetu,... celý příspěvek > |  |
|  | Trošku do mlýna k rajčátkům. Co budu sadit, 10.3.2015 Tigrella - mně moc chutnala, ostatní tady to dost haněli, ale obvykle jsou tu samí milovníci masitých rajčat - a ty mně nejedou. :-) |  | Trošku do mlýna k rajčátkům. Co budu sadit, 10.3.2015 Už máte sazeničky zasazené? Jak vám jde to Berry? Já je mám nějaké prťavé... jak je máte vzrůstné? Proti nim ostatní tyčková, co mám, jsou dvakrát taková.
|  | Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014 Jak to popisujete, vypadá to jako ideální stav... :-) Co s dehtem. |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 19.12.2014 Ono to spíš dřív zajde, než se to spase. Ale těch 30 Kč zas není až tak moc, aby to člověk oplakával. |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 18.12.2014 Já takhle kupované bylinky na okně v kuchyni mívám, nejvíc se osvědčilo postavit je do takového plechového truhlíčku (v tom koupeném květináči) a udržovat až dost mokré, v podstatě aby to stálo pořád ve vodě). Stejně to ale není na věky. :-) |  | Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014 I to by šlo, ale budu se držet toho, co má paní Lída - to vydrží snad téměř na věky a líbí se mi to.
Plast sice taky vydrží, ale do plastových kompostérů jsem se právě nechala uvrtat a hrozně ráda se jich zbavím, čím míň plastů na zahradě, tím... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka, 12.12.2014 A není na tom štítku napsané i to, jestli potřebuje kyselou půdu? |  | Neznámý keř, 25.11.2014  Co je prosím tohle za keřík? Pes zašantročil cedulku a já jsem to zapomněla. Omluvte prosím kvalitu fotky, je to jen z mobilu a ten mi fotí špatně. :-(
|  |
|  | Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014 Ale to já zas až tak neřeším, co přiživuji z našeho, jen to tam bude chtít něco pěknějšího na pohled. :-) |  | Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014 Kompost není úplně vhodný, je to ve dvoře blízko domu, raději bych tam měla něco krásného. :-) Budu optimista a pokud tam spoustě lidí roste v podstatě cokoliv (stínomilného), tak co by nám nerostlo.
A když neporoste, uděláme tam dlažbu a... celý příspěvek > |  | Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014 :-))) |  | Pochlubte se květinami, 30.8.2013 To je úžasná mechová zahrádka, Neměl byste celkový pohled? Abych se mohla pokochat :-)
|  | Rajčata ven?, 28.5.2013 Rajčata pěkná a ještě pěknější půdovky za nimi :-) Staré zásoby, nebo jste někde nakupovali? Řešíme, jak vydláždit dvorek...
Melisa
|  |
 |
|
|
|