Příspěvky uživatele - 152.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poprvé sadím rajčata, 7.4.2015
Já bych to neviděla tak tragicky, jistě nejde o stovky sazenic a "ošetřování" se taky dá pojmout v minimální verzi. Dělám to taky tak a nemám pocit, že bych jenom běhala kolem rajčat, přesto všechno pěkně roste a plodí. Melisa
Předpěstování rajčat a paprik - nedělám chybu?, 12.3.2015
Asi počkat, co udělají... podle mých zkušeností se sazenicemi rajčat - chtějí opravdu HODNĚ světla, tak zhodnoťte, jestli ho mají víc v té garáži, nebo doma v bytě. Osvědčilo se mi taky něčím ty helímky podložit, aby byly výš než jen na parapetu,... celý příspěvek >
Trošku do mlýna k rajčátkům. Co budu sadit, 10.3.2015
Tigrella - mně moc chutnala, ostatní tady to dost haněli, ale obvykle jsou tu samí milovníci masitých rajčat - a ty mně nejedou. :-)
Trošku do mlýna k rajčátkům. Co budu sadit, 10.3.2015
Už máte sazeničky zasazené? Jak vám jde to Berry? Já je mám nějaké prťavé... jak je máte vzrůstné? Proti nim ostatní tyčková, co mám, jsou dvakrát taková.
Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014
Jak to popisujete, vypadá to jako ideální stav... :-)  Co s dehtem.
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 19.12.2014
Ono to spíš dřív zajde, než se to spase. Ale těch 30 Kč zas není až tak moc, aby to člověk oplakával.
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 18.12.2014
Já takhle kupované bylinky na okně v kuchyni mívám, nejvíc se osvědčilo postavit je do takového plechového truhlíčku (v tom koupeném květináči) a udržovat až dost mokré, v podstatě aby to stálo pořád ve vodě). Stejně to ale není na věky. :-)
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014
I to by šlo, ale budu se držet toho, co má paní Lída - to vydrží snad téměř na věky a líbí se mi to. Plast sice taky vydrží, ale do plastových kompostérů jsem se právě nechala uvrtat a hrozně ráda se jich zbavím, čím míň plastů na zahradě, tím... celý příspěvek >
Kanadská borůvka, 12.12.2014
A není na tom štítku napsané i to, jestli potřebuje kyselou půdu?
Neznámý keř, 25.11.2014 Obsahuje fotku
Co je prosím tohle za keřík? Pes zašantročil cedulku a já jsem to zapomněla. Omluvte prosím kvalitu fotky, je to jen z mobilu a ten mi fotí špatně. :-(
Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014
Ale to já zas až tak neřeším, co přiživuji z našeho, jen to tam bude chtít něco pěknějšího na pohled. :-)
Kompost není úplně vhodný, je to ve dvoře blízko domu, raději bych tam měla něco krásného. :-) Budu optimista a pokud tam spoustě lidí roste v podstatě cokoliv (stínomilného), tak co by nám nerostlo. A když neporoste, uděláme tam dlažbu a... celý příspěvek >
:-)))
Pochlubte se květinami, 30.8.2013
To je úžasná mechová zahrádka, Neměl byste celkový pohled? Abych se mohla pokochat :-)
Rajčata ven?, 28.5.2013
Rajčata pěkná a ještě pěknější půdovky za nimi :-) Staré zásoby, nebo jste někde nakupovali? Řešíme, jak vydláždit dvorek... Melisa
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika