|
Příspěvky uživatele - 157.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zákrsek, špičák, polokmen, čtvrtkmen, 6.11.2014 Jaké přednosti má špičák? Proč bych měla při koupi např. upřednostnit špičák před čtvrtkmenem nebo naopak?
|  | Vyber stromkov, 4.11.2014 Strážnice má napsáno "skladem ne", tak už je asi vyprodané, dívala jsem se k nim už dřív. A2 bude asi moc velké, pokud jsem správně pochopila, lepší by byl M7. Do Kruhu napíšu. Ale mockrát děkuji. |  |
|  | Vyber stromkov, 4.11.2014 Pěstuje se Malinové jako zákrsek? Nikde jsem ho nenašla, ale možná je jen vyprodané. |  | Hořke lilky, 1.11.2014 Krájím je na kolečka a z obou stran posolím, kladu na ubrousky a další ubrousek na ně přitisknu. Tak se šťáva více nasaje do ubrousku. Pak už je neoplachuji. |  | Skvrny na jahodníku - co to je?, 1.11.2014 Paní Lído, kdy přibližně je zaléváte? Už v březnu? Kompost taky ještě letos nemám, ale už je založený. Tak dám také listí. Mám napěstováno zelené hnojivo - jetel. Chvojí budu mít tak akorát na trvalkové záhony.
|  | Zásilková zahradnictví, 25.10.2014 Mockrát děkuji. Asi mají na stránkách chybu, když píší jen o jarních měsících. Ráda bych (mimo jiné) zkusila vánoční narcisky, které mají v nabídce. |  | Zásilková zahradnictví, 25.10.2014 Nevíte, prosím, zda Lukon Bulbs zasílají i nyní? Mají totiž na stránkách uvedeno, že zasílají od února do května. |  | Podzimní hnojivo na ovocné stromky, 25.10.2014 Chtěla jsem se zeptat, máme dvě asi desetileté třešně, letos byly dost drobné. Čím je pohnojit a jak hluboko? |  | Bataty, pestovani a obsah solaninu, 21.10.2014 Ty jsou nádherné. Musím je příští rok taky zkusit. Nejradši je mám nakrájené na nudličky a osmažené na pánvi na oleji do měkka. Až se dají špičkou vařeky půlit. Jsou sladké, ale velmi dobře k nim jde granulovaný česnek (čerstvý ne). Lehce posypané... celý příspěvek > |  | Chutné jablko, 19.10.2014 To jste vypěstoval nebo koupil? Podobná jablka vypadající jako v mlžném oparu mívali kdysi v Kauf., byla asijská, s asijským názvem. |  |
|  | Sběr semen zeleniny, 19.10.2014 Nechala jsem pár listových zelenin dojít do květu a vytvořit semínka, kdy je mohu sbírat? Mám tu pár asijských listových zelenin, vytvořily lusky, ale jsou ještě zelené, mám čekat až uschnou nebo mohu utrhnout a dosušit doma? |  | Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 19.10.2014 Už kupujete semínka na příští sezónu? |  | Prosím o pomoc s určením rostliny, 18.10.2014 A co je, prosím, rostlina za ní, s červenými špičkami? |  | Zelené hnojení a vápnění, 12.10.2014 A jak je to se síranem draselným v kombinaci buď s hnojem nebo ZH? |  | Hnojení na podzim, 11.10.2014 Dočetla jsem se tu, že hnůj a vápník se nemají dávat zároveň, jsou i další nevhodné kombinace? Děkuji. |  |
 |
|
|
|