Příspěvky uživatele - 228.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky, rajské - výsadba do jiffy, 7.2.2015
Když u nás na to lidi šlapou, než to vyhodí. Hlavně nepište, že je mám zpět nafouknout hubou nebo kompresorem  a vezměte na milost moje kelímky.  Zě vám je těch pivních líto a radši byste v nich viděl zlatý mok!!!
Papriky, rajské - výsadba do jiffy, 6.2.2015
...když mi pijeme jen kohoutkovou...
A hlavně, ty pivní jsou průhledné, takže i když budou vsazené uvnitř, půjde k nim světlo a budou chráněny od případného ofouknutí.  Kdy budete přesazovat? Ivča
Pro Tatianu. Jiffy samozřejmě půjdou do kelímků. Letos jsem sehnala průhledné pivní, takže vyzkouším na dno trochu substrátu, na to Jiffy se zazeničkou, zasypat až k lístkům. A jak bude rostlinka táhnout nahoru, tak stonek postupně dosypávat až k... celý příspěvek >
Papriky, rajské - výsadba do jiffy, 6.2.2015 Obsahuje fotku
Mám vysetá semena paprik v kokosových tabletách Romberg (zakoupeno vloni v OBI) a Jiffech od ROSTETO. Vzešla VŠECHNA semena a rozdíl nevidím absolutně žádný. Zdravím všechny zahradníčky.  Ivča
Papriky 2015, 3.1.2015
Děkuji vám všem za odpovědi, které mi udělaly ohromnou radost.  Ivča
Papriky 2015, 3.1.2015
Dobrý podvečer. Máte někdo zkušenosti s odrůdou Palermo? Právě jsem přinesla 4 plody z Lidlu a okamžitě mě napadla myšlenka, že "tohle" musím zkusit zasít.  Papriky jsou obrovské, sladké, šťavnaté. Myslíte, že půjdou jen ve volné půdě? Děkuji!... celý příspěvek >
Sadba česneku, 9.11.2014
Pánové, oběma velice děkuji za odpověď. Budu sázet, dle předpovědi, asi až koncem listopadu na třetí trať, po jahodách a bramborách. Česnek mám koupený od soukromého pěstitele, jeví se zdravě, v místnosti nezapáchá. V letošní sklizni se zřejmě... celý příspěvek >
Sadba česneku, 7.11.2014
Dobrý den, prosím o radu, jak správně mořit. Mám Rovral a Sulku. Čím dříve a v jakém časovém rozpětí? Moc děkuji za rady. Iva
Dozrávání sklizených paprik, 9.10.2014
Dobrý den, mohu již sklizené, ale nezralé papriky nechat "dojít" stejně jako rajčata?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika