|
Příspěvky uživatele - 19.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na pěťoura?, 5.11.2014 Po všech zdejších odpovědích už je mi jasno, že to načervenalé se žlutými květy mrňavé fujtajblum, si "medí" na prosluněném svahu a užívá si dosytosti sluníčka. Osobně si myslím, že si ho sousedka dobrovolně a ochotně roznáší sama z jejího mizerného... celý příspěvek > |  | Cena hnoje, 4.11.2014 Tak já nevím, ale často jsou vidět inzeráty nebo na vratech hospodářství vyvěšená oznámení, že dají například koňský hnůj jen za odvoz a to ho ještě napytlují. Źádné rozmazlování teda nepodporovat. Můžou být rádi, že se ho zbaví. Maximálně... celý příspěvek > |  |
|  | Čím nejlépe vápnit, 4.11.2014 Moje matka venkovanka si hasila vápno sama a používala ho dvakrá do roka na vybílení kuchyně, protože jinak by nás sežraly bacily a na posvícení by prý nemohla pustit nikoho do baráku. To, co jí v hrnci zbylo pak nechala přes zimu venku pod... celý příspěvek > |  | Jak na pěťoura?, 4.11.2014 Je to takové mrňavé polehávé a hlavně kořenově značně propletené listnaté fujtajbl. Dere se to všude a dokonce i mezi kameny do skalky. V záhoně se mu taky líbí a jmenuje se pěťour. Čeho je moc, toho je příliš. Máte někdo vyzkoušeno bez použití... celý příspěvek > |  | Konec okurkové sezony tady v Praze, 29.10.2014 Dneska, to je 29. října jsem "sklidila" poslední dvě okurky, co rostly na bezu a dvě ze sazenic, co se vinuly po jejich volejbalové síti.Háfo prťavých okurčiček už nemělo šanci dorůst a háfo květů dneska spálil mráz. Ještě před 3 týdny jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|