|
Příspěvky uživatele - 96.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fazole Gusty, 29.7.2014 sklidte jak vam budou vyhovovat velikostně, jinak tato odruda vydrzi s lusky dlouho na rostline, takze pomalu prezravaji, nemaji vlakna, takze paráda, jsem tez nadsen, rychle se sklizi |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 29.7.2014 tak darek od semo v podobe semen od Zahradkare-jakozto ovalne zlutooranzove-asi Valdo (melo to byt puvodne červene ovalne) tak jsem spis sklaman, plody az prilis male a hlavne jich neni az tolik, kolik bych od maloplodych vyzadoval, chut prumerna az... celý příspěvek > |  |
|  | Česká rajčata, 29.7.2014 trochu vaham nad odrudou Stupické-na pristi rok, jeste jsem ji nepestoval, ale chvála na chut teto odrudy mi neunikla, muze mi nekdo ve strucnosti napsat mensi popis-zda tyckove nebo polotyckove, velikost plodu, praskani, nachylnost na plisen... celý příspěvek > |  | Tykve?, 28.7.2014 no nemusite ani pestovat okrasne tykve, staci, ze je bude mit i soused a sprášení je na světě, tez opyleni cuketou a patizonem je mozne, takze az dozraji, ochutnejte..nic jineho vam asi nezbyva :) |  | Moje nové tekvice 2014, 28.7.2014 tak hokaida jiz nektera budou k jidlu, ale klidne je tam necham, prece jen tu nejlepsi chut maji az po nakorkovatění stopky, ostatní odrudy zatim pribývají, acorny jsme již doma jedly a ty jsou již zralé :) |  | Tykve?, 28.7.2014 pokud to byla semena z vasich plodu/rostlin tak pravdepodobne doslo ke krizeni a puvodni odruda jiz neni to same co jste mohl pestovat, jedle byt mohou i nemohou, to asi musite odzkouset sam, treba spraseni s nekterymi okrasnymi tykvemi muze zpusobit... celý příspěvek > |  | Kdy dozrává Kioto?, 27.7.2014 prubezne již jíme, vloni to bylo drive, ale diky mensimu poctu listove plochy nastal skluz, nicmene chutove velmi dobra, vyrazna a hlavne pecka mala kulatá, takže rozhodne prinosna sorta |  | Co se stalo s paprikou?, 26.7.2014 poškození roztoči |  | Cuketa hybrid x nehybrid, 25.7.2014 Docela se mi libi odruda Romanesco, pisete, ze je kerickova, ale jak znamo: neni keříček jako keříček, jedna se tedy o kompaktní kerickovitou sortu nebo prece jen neco pusti... díky |  | Odrůdy paprik, 24.7.2014 pomalu je videt jaka odruda paprik za neco stoji... mate zkusenosti s odruduou Fatima, sice neni novinkou, mam ji vsak letos prvně a zatím to vypadá dobře, navíc osivo není drahé a plody a násada víc než slušné, Komtesa F1 je novinkou, osivo na... celý příspěvek > |  |
|  | Lilkoviště, 22.7.2014 jedinou moznosti-teda pokud se larvy nehýbou, tak to muze byt larva slunéčka, které je po,,zakuklení´´ lososové-skoro jako larva mandelinky, pokud se normálně hýbe, bude lepsi dodat foto |  | Nemoc rajčat, 21.7.2014 vsak jsem nepsal, že nejde... |  | Nemoc rajčat, 20.7.2014 deficit Mg |  | Lilkoviště, 20.7.2014 předpokladam, ze tam mate v lososove barve mandelinky-já to stacim sbirat, sviluska je horsi a skoro neznicitelna, pokud je ji tam uz hodne tak bohuzel zabere jen chemie... |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 14.7.2014 je to tak, kazdy musi zjistit co komu chutná a take jaka sorta u nej poroste, jak jsem jiz psal-u nas je jasnym vitezem v cherry rajcatech a koktejlovych Nastja S.-zadna odrudu se ji nevyrovna a pak dve Black Cherry a Kis Mis Oranževyj maji take... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|