Příspěvky uživatele - 254.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradte mi - Choroba jablone?, 31.7.2015
To byla rána, jak jsem si oddychla... Stříkala jsem samozřejmě (proto se divím, že se to objevilo jen u jednoho stromu)..mockrát vám děkuji.  Míla
Poradte mi - Choroba jablone?, 31.7.2015 Obsahuje fotku
Podívejte se prosím na fotku listí na mém glosteru. Fleky jsou převážně na severní straně. Jinak ostatní odrůdy jsou čistoučký..jestli se jedná o nemoc, tak čím postříkat. Moc děkuji Míla
Rajče plíseň (foto)?, 25.7.2015 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc. Téměř ze dne na den se mě u této odrůdy udělaly takové skvrny. Na jiných to nemám. Co jim chybí?? Jsou stříkané kuprikolem. (otrhat listy?-vápno?--nevím..) Moc děkuji za rychlou reakci. Plísen jde fofrem. Míla
Plíseň bramborová, 23.7.2015
Sadba byla mírně naklíčená, z d r a v á... Každoročně stříkáme proti mandelince, stále se vyskytují ve velkém množství.postřik 100% přesný dle návodu. Na tomto políčku pěstujeme výhradně jen brambory.  Nemůže to být tímto?? A děláme dobře, že... celý příspěvek >
Plíseň bramborová, 22.7.2015 Obsahuje fotku
Zdravím malé pěstitele brambor.prosím o posouzení, co se mě vlastně stalo s brambory.9.5 vysázené, po vzejití přihrnuté, celkem solidně z nebe zalévané. Čekali jsme na kvetení a nic. Naopak se objevily mandelinky, které jsme sbíraly, ale nakonec... celý příspěvek >
A je to tady: Světlušky 2015, 16.7.2015
U nás na Svitavsku nevidím jedinou světlušku. Možná tedy je to tím, že do 22.hod vydržíme na zahradě. Pak nás vyžene půlhodinová invaze chroutích mimin (nebo, co??¨'), jsou jen 1-2cm velcí, ale je to fofr... Pak jako na povel jsou pryč, ale to se už... celý příspěvek >
Mam striekat rajciny uhorky a tekvice po kazdom dazdi?, 15.7.2015
Můj dotaz je opačný.mám sříkat preventivvně okurky a papriky proti plísni, když u nás již měsíc téměř nic nenapršelo? Hradec nad Svitavou-díky Míla
Spodní listy česneku žloutnou, 2.7.2015
Dnes česnek sklizen, po 10 navázán a visí na tyčce. Nenašla jsem ani jediný špatný. Jen jsem zklamaná velikostí. Proti lonsku je poloviční. V místech, kde se zalévalo, tak je jako pěst... Říkalo se, že se česnek nezalívá, ale jak vidím, na řeči... celý příspěvek >
Nemoc rajčat, 2.7.2015
No,30.6 jsem stříkala víno rovralem a tak jsem stříkla i ta rajčata.Toto jedno ale již tečky mělo skoro od mala.To mám teda solo stříknout kuprikolem ještě znova??.      A DĚKUJI ZA PŘÍZPĚVKY     Míla
Nemoc rajčat, 2.7.2015 Obsahuje fotku
Pěstitelé rajčat, prosím o radu.Ve foliáku je 5 sazenic metr velkých zdravých sazenic rajčat a jedno má celé takto podobané listy.ani přez lupu nevidím žádného broučka.Ty nejvíc napadené jsem otrhala a vršky jsou už čistý.Dotaz pro případ, že bych... celý příspěvek >
Spodní listy česneku žloutnou, 28.6.2015
Tak pacibulky jsou v bedýnce a schnou.ani jedna nebyla špatná.jen mě udivilo, že jsou to malé česneky. Myslela jsem, že vyroste jedna větší cibulka a tu budu sadit na podzim.  To musím tedy na podzim rozebrat na stroužky a ty potom... celý příspěvek >
Špatně zaštípnuté rajčata, 22.6.2015 Obsahuje fotku
Rok co rok pěstuji pod stejným stromem 2 sazenice rajčat.Vždy plně dozrají a navíc je vyvazuji k větvím nad nimi.Častěji je zalévám, ale to že nemají celodenní světlo jim nevadí.přikládám fotečku Míla
Šarka švestek, 20.6.2015
Zdravím, prosím o radu: Dnes jsem našla několik plodů švestek Stanley, jakoby pokapané lepkavýma kuličkama. Co to je a jestli je to nějaká nemoc, tak co dál dělat? Díky Míla
Spodní listy česneku žloutnou, 18.6.2015 Obsahuje fotku
Zapomněla jsem tu foto
Spodní listy česneku žloutnou, 18.6.2015
Je možné že ten hrášek skutečně má vinu. Sousedka si jej tam zasela a ted když rychle vyrostl, tak skutečně ten můj česnek začal žloutnout. Je to ale myslím shoda náhod. O zalévání není řeči. Je daleko od zdroje vody, tak to nechávám na nebíčku.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika