|
Příspěvky uživatele - 166.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Z ceho zivy plot?, 8.11.2007 Hlohyni jsem koupil a zasadil jako živý plot, z metrové hlohyne zbyli jen deseticentimetrové, zajíci překousané větvičky. Poraďte co dál. Dik Roman |  | bougainvillea - po zimě, 3.6.2007 Nechávám jí každoročně jen s nepatrnou zálivkou v chladné a tmavé místnosti (bez listů) na jaře olistí a kvete již několi let |  |
|  | Vánoční hvězda, 5.12.2006 Koupila jsem Vánoční hvězdu, ale je velmi malá. Píšete, že jí v únoru sestříháváte, mám ostříhat listy? Mám jen jeden hubený stonek, ze kterého vyrůstají listy. Nebo to mám seříznout a nechat rozvětvit. Prosím o upřesnění, byla bych rády, kdyby... celý příspěvek > |  | Orchideje, 12.11.2006 Dobrý den,
již delší dobu pěstuji s úspěchem orchideje a tillandsie v bytových podmínkách, resp. v panelovém bytě. Ve sbírce mám Phalaenopsisy, Cambrie, Dendrobia, Cymbidium, Paphiopedilum a Ludisii. Některé pěstuji volně na kmeni a kůře. Velice rád... celý příspěvek > |  | Mango, 4.11.2006 Dobrý den,
mango zasadˇˇte z jedné třetiny do zeminy. Pozor při pěstování na přímé slunce, hrozí spálení, a na dostatečnou zálivku.
Přeji hodně pěstitelských úspěchů.
Aleš |  | vlašské ořechy, 30.10.2006 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s jádrem vlašského ořechu, který má po vyloupnutí zcela červené jádro. Dnes jsem dostala druhou várku ořechů od známých, ta první byla normální, tak jak je znám, ale dnes mi dali várku ořechů,... celý příspěvek > |  | Je to rejsek?, 26.10.2006 Ano je to rejsek.....jenže rejsek je hmyzožravec, takže díky bohu za něj..... |  | množení clematisů, 27.5.2006  rozdělil jsem vzrostlý clematis rýčem na půl (šetrně)a a přesadil na nové místo. Oba dva rostou dobře, je to dva roky. Bohužel se to nedá praktikovat do nekonečna, vždy se musí počkat až se trsy rozrostou (což trvá) a tak hledám jiný způsob... celý příspěvek > |  | Odstraňování listů rajčat?, 19.5.2006 Já pěstuji rajčata v květináčích na jižní stěně domu, listy u nich začínám odstraňovat a po zaštípnutí vrcholu ( nechávám 4 - 5 květenství na rostlinu víc by u nás na Severu nedozrálo) od spodu tak jak rajčata dozrávají, takže když... celý příspěvek > |  | vosy, 8.5.2006 Mám podobný problém, naštěstí jej vyřeší sluníčko samo - žádné z hnízd totiž nepřežije červencové parno, kdy se půdní prostor promění v peklo. Dříve jsem je prostě hned v začátcích mechanicky odstraňoval, jeden rok jsem byl dlouhodobě nemocen a o... celý příspěvek > |  |
|  | Kdepak jsou včely?, 8.5.2006 S hrůzou zjišťuji, že ač kvete nejen třešně, ale začínají i hrušně (o pampeliškách nemluvě...) zatím jsem nezahlédl jedinou včelu. Občas je vidět čmeláček, ale včely nic. Letošní zima byla krutá a dlouhá, že by to mělo vliv? Všimli jste si toho také?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|