|
Sklizeň ranných brambor, 24.7.2014 Po ranných bramborách v mé poloze sadím čínské zelí. |
 |
Brambory ještě nekvetou a nať žloutne, 11.7.2014 Stando, trvalo mi to déle než jsem to nakloval do PC. Můžeš mít také pravdu. Zdravím od ZL.! |
 |
|
 |
Brambory ještě nekvetou a nať žloutne, 11.7.2014 Protože dosud nikdo neodpověděl, budu se snažit já.Další se mohou přidat.
Igi...178.109 nepišeš ve svém uživ.nastavení oblast -lokalitu (nadm.výšku-viz vlákno: Všem registrovaným uživatelům), kde pěstuješ na své zahrádce.
Nenapsala jsi jaká... celý příspěvek > |
 |
Napadené kořeny, 2.7.2014 Nevím, zda se jedná o nádorovitost košťálovin nebo je to napadeno červíkem.Název si hned teď nevspomínám. Rozřezejte kořen a poznáte.Podle toho můžete dál postupovat. |
 |
Plíseň na okurkách, 30.6.2014 Poradí někdo Evě, i když rostlinku nevidíme? |
 |
Pokroucená nať cibule, 24.6.2014 Já také nepřikrývám, letos jsem nestříkal ani výluh z kopřiv a taky se vzpamatovala. Těch 90% mám taky. Uvidím, až ji budu vytahovat, výsledek.Dám vědět. Loni jsem zavčas stříkal-ještě Metation-a taky se vzpamatovala, stejně jako letos.... celý příspěvek > |
 |
Zemiaky - brambory - 2014?, 17.6.2014 Já (viz.uživ. nastavení) sázel postupně v dubnu Colette, Adéla, Dali, Rosela. Nyní sklízím hlavně mandelinku! Zatím ji stíhám obírat ručně.
Již jsem nahlížel, mohl bych brát nové, ale dobírám ze sklepa loňskou úrodu chutných Dali.
|
 |
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 16.6.2014 Co ta zemědělská velkovýroba za plotem na 2.snímku? Nepochází náhodou příčina odtud??? Moc bych se nedivil. |
 |
Pokroucená nať cibule, 16.6.2014 Soused má cibuli ze sazečky (1,5m od té mé), nestříkal a napadenou ji nemá. Já sazečku kupoval jinde. Tak čím to může být??? |
 |
Bílá vata na větviček jabloni, 13.6.2014 Letos jsem ji bohudíky na své zahradě ještě neviděl. Také jsem likvidoval lihem.U švagra o 400m dál je vlnatky dost. |
 |
|
 |
Pracná, avšak levná a účinná ochrana jahod před slimáky, 13.6.2014 Co tak zkusit jehličí proti slimákům? Máte s tímto materiálem zkušenosti??? |
 |
Mulčování, 11.6.2014 Konvalinko, píšeš,že u vás prakticky nekáplo,šílené sucho. Kde to je u vás??? Nepíšeš ani v uživ. nastavení odkud jsi. (viz.vlákno: Všem registrovaným uživatelům).
Po letošní zimě u nás bylo sucho, týdenní srážky v květnu pomohly slimákům - takže... celý příspěvek > |
 |
Pokroucená nať cibule, 11.6.2014 Sazečku kupuji a nikdy jsem nemořil, ale asi budu muset. Není náhodou sazečka napadená od dodavatele? Zasetá cibule ze semínka na záhonku hned vedle není vůbec napadená. |
 |
Aby jahody nezasychaly, 11.6.2014 Já jsem před několika lety sadil jahody do folie.Bohužel slimáci zvítězili, pod folií se jim velmi dobře dařilo! |
 |
Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 11.6.2014 Po přesazení mi ty okurky sežrali slimáci, jen několik rostlinek jsem zachránil. |
 |