Příspěvky uživatele - 32.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pestovani vodniho melounu v nadobe?, 10.10.2014
Domníval jsem se, že sladkost je dána tím, jak dobře proběhne fotosyntéza, čili s dostatkem CO2,vody, a slunce. U melounů vidím v našich podmínkách zejména problém se sluncem. Myslel jsem si, že hluboké kořeny slouží ke schopnosti najít vodu,... celý příspěvek >
Pestovani vodniho melounu v nadobe?, 9.10.2014
Dobře, z toho by se tedy dala odvodit minimální velikost nádoby. A to na základě předpokladu, že nechci aby byl propastný rozdíl při pěstování v nádobách oproti volné půdě. Předpokládám tedy výše uvedenou velmi kvalitní zeminu a přihnojení Na základě... celý příspěvek >
Pestovani topinambur, 8.10.2014
Ještě bych to doplnil tím, že u mě je právě trávníkem z jedné strany topinamburový záhon ohraničen a trávník je za tři roky zatím vítězem, tj. je dost pevnou hranicí, přes kterou to topinamburám vůbec nejde se šířit.   Na dalším okraji... celý příspěvek >
Pestovani vodniho melounu v nadobe?, 8.10.2014
Ano, myslím, že došlo v tom truhlíku k vyčerpání živin. Je pravda, že jsem se nesnažil během vegetace tam něco přidávat, neboť jsem se domníval, že talový objem výživné zeminy musí stačit. Ale prostě tykvovité jsou nenasytné více, než jsem si myslel.... celý příspěvek >
Pestovani vodniho melounu v nadobe?, 7.10.2014
Nezkoušel jsem přímo vodní meloun, ale hokkaida, což by podle mě nemuselo být tak odlišné od melounu. Dvě sazence v truhlíku ze dřeva o velikosti asi 100 litrů. Naplněno kompostem a hnojem, jižní zeď. Ze začátku krásný růst, silné stonky, velké... celý příspěvek >
Sklizeň 2014, 6.10.2014
Jsem s touto odrůdou také velmi spokojen, žádná jiná se mi zatím nepodařila tak dlouhá. A dobře se skladuje v chladném sklepě i do jara. Mám je ještě v záhonech, počasí přeje růstu a letos zkouším kromě klasického záhonu také použít asi půl metru... celý příspěvek >
Dýně, 23.9.2014
Tedy ne že bych nevěřil, že tak velká dýně může vyrůst, ale pokud se zvolí správná kompozice a objektiv, lze takovýto obrázek pořídit i s malou dýní. Ale pokud je to pravda, asi by jen tak nepromrzla.
Dýně, 22.9.2014
Tou nižší skladovatelností jsem měl na mysli situaci, kdy necháme plody na rostlině a ony budou v horším případě vystaveny přízemnímu středečnímu mrazu. Na plodech viditelené na první pohled nebude nic.
Dýně, 22.9.2014
Sám nevím, jak se správně rozhodnout, mám tedy jen hokkaida, zatím to dělám tak, že co se mi jeví celkem zralé, sklízím, i když jjindy bych to nechal zrát více do tmavě oranžové. A co není zralé, tak v případě této dýně stejně nedojde, to bude risk.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika