|
Příspěvky uživatele - 240.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za listnatý strom?, 26.5.2014  Dobrý den,
nejedná se o strom, ale nechtěla jsem zbytečně zakládat nové téma, a taktéž prosím o radu, o jaký listnáč se jedná? Děkuji :-) |  | Jaké odrůdy malin a ostružin?, 25.5.2014 Pěkný večer, snad nevadí když se do tématu přidám se svou otázkou - lze doporučit beztrnné odrůdy? Dosahují kvalitou plodů odrůd s trny? Obdobně bezdtrnný angrešt? Děkuji Martina |  |
|  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 24.5.2014 Panebože, tak ted si připadám, že tady ze sebe dělám chudáka, ale mně to co z pozemku bude možné použít z zahradničení (počítám max.300m2) prostě přijde pekelně málo... :D
Nemám ráda takové ty uzounké pruhy trávy, "chodníčky" co jsou kolem domů... celý příspěvek > |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 24.5.2014 Počítám, že na pozemku po odečtení všech zastavěných a zpevněných ploch zbyde něco mezi 400-500m2. Něco si ale ještě "zabere" manžel, a plochy na hraní pro děti. |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 24.5.2014 Na většinu plodin pro zeleninovou zahrádku budu muset nejspíš rezignovat, věřím že se najdemísto na rajčata, a pokud by ještě zbylo, tak jahody a hrách.
Existuje něco, co by se ještě dalo dát na místo hrachu až bude po jeho sklizni?
|  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 24.5.2014 Opravdu moc všem děkuji za Vše reakce a rady!
Určitě souhlasím, že každé ovoce má své místo, a dříve jsem také měla stejný názor na křížence jako třeba právě josta, že je to kočkopes. Jako malá jsem měla nejraději černý rybíz, po něm angrešt,... celý příspěvek > |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 21.5.2014 Pěkný den všem :-)
Blíží se doba, kdy snad i budu mít vytouženou vlastní zahrádku, a přestože malá je lepší než žádná, musím se krotit při vymýšlení co na ní pořídit :-)
Bohužel si nemůžu dovolit pořídit si od každého druhu ovoce... celý příspěvek > |  | Japonská vrbička - množení, 19.5.2014 Proutí ostříhané z nově zakoupeného stromku jsem dala prostě do vázy do vody a všechny pustily kořínky do dvou týdnů. Pár dní jsem je měla v té váze i s listím, tak jak jsem je ušmikla, když začalo listí vadnout, tak jsem je oholila, ale evidentně to... celý příspěvek > |  | Japonské javory - jejich přehled, 8.5.2014 Pěkný den všem,
probírám se na internetu informacemi o japonských javorech - výška, barva, nároky... je jich tolik variet, že mi z toho už jde hlava kolem.
Nikde jsem bohužel nenarazilana stránky, kde by byl přehled javorů nějak zpracovaný,... celý příspěvek > |  | Japonská vrbička - množení, 8.5.2014 S množením bohužel neporadím, ale pokud vám přišla ve špatné kvalitě od Starkla, reklamujte ji, prý se staví k takovým případům čelem a často posílají nové rostliny, a v lepší kvalitě. |  |
|  | Vrba japonská, 3.5.2014 Mockrát děkuji za reakce :-)
|  | Vrba japonská, 3.5.2014 Pěkný den všem :-)
Prosím o radu, koupili jsme si tuto vrbičku (roubovanou na kmínku) v květináči, a prozatím jí máme na balkoně protože zahrada ještě není hotová.
Kořeny už dole hodně lezou z květináče, takže by bylo asi dobré jí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|