|
Grilování na litinovém tálu, 3.5.2016 litina s vroubky funguje, při vysoké teplotě se maso zatáhne, udrží šťávu a nepřipálí |
 |
Grilování na litinovém tálu, 3.5.2016 steaky se grilují na vroubkovanem litinovém tálu.
Dále může být chyba i v nízké teplotě, litiny. Steak na ní musí tancovat :-) |
 |
|
 |
Grilování na litinovém tálu, 19.1.2016 Sám jsem vyzkoušel na grilování vše. Nakonec jsem sehnal loni litinový tál. Užíval jsem ho celé léto a na vroubkované straně se maso jen tak nepřipálí, na ploché straně ano. Pozor na to! Předtím jsem měl žulu, vydržela mi 2 roky, pak se rozsypala.... celý příspěvek > |
 |
Krb kouří, 15.1.2016  Zdravím Vás pánové,
plánuju stavbu krbu v zahradním zděném altánu. S ohledem na to, že součástí stavby bude i udírna a pec, tak uvažuju o komínu s vlastním základem hned za krbem prům. 30cm a napojení všech zdrojů do jednoho komína. Nevím jestli... celý příspěvek > |
 |
Jahody - co po sklizni, 3.8.2015 Něak tak + nežádoucí šlahouny. |
 |
Fíkovník, 27.12.2014 Je vůbec reálné udělat ze silnovrstvé textilie zábal o tloušťce 5 cm? Jak je takový zábal realizován, když se nesmí dotýkat dřeva? |
 |
Dýňové slavnosti Šebrov, 21.12.2014 Včera jsme vyhodili poslední Hokaido, protože se plod začal kazit. Špatné vyzrávání a mokrá sezóna se na trvanlivosti projevila velmi negativně. |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 18.12.2014 "není nutné dále přidávat příspěvky se stejnými fotkami"
Tak tomuto rozumím méně než těm textům z překladače. Já to naopak vidím jako milé zpestření této hodně fádní diskuze, mnohdy o ničem. |
 |
Acer platanoides drummondii v malé zahradě?, 7.10.2014 Jiný typ řezu předvádí podle referenčního odkazu firma Munzar tady. Tento řez není tak radikální a vzhled je i v zimě podstatně lahodnější pro oko.
|
 |
Jaký zahradní traktor?, 17.6.2014 nevím jak je to s vlastnictvím firmy, ale Seco jsem si vybral před cca 3 roky a opravdu nelituju. Zvažoval jsem mezi starší diesel Kubotou nebo John Deerem s pár motohodinama. Diesel je sice diesel, sekám kolem 5 tis. m2 každý týden, na spotřebě je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sauna svépomocí, 11.4.2014 díky, mrknu na to, ale to okno má být shodné s ostatními okny v té zděné zahradní kuchyni. Připadá mi, že sauna má svůj specifický zápach, nechtěl jsem ji teda větrat do jiného obytného prostoru. Je ovšem pravda, že to asi nemá smysl řešit... |
 |
Sauna svépomocí, 10.4.2014 ahoj, stavím zděnou zahradní kuchyň a uvažuju o vestavěné sauně. Nejradši bych udělal alespoň malé okno kvůli větrání prostoru, ale nevím jak by se okno/rám chovalo při styku s tak vysokou teplotou. Plastové je asi blbost, je to PVC a bude s ním ta... celý příspěvek > |
 |
Zmetek obal Calypso 480SC 6ml, 20.3.2014 Musím potvrdit velmi špatné zkušenosti s balením Cylypso 480 6ml, za takové prachy tam výrobce Lovela Terezín nacpe jako těsnění víčka papírovou vložku!! Další zmetkové nekvalitní balení je u Horizon 250 10ml výrobce Agrobio Opava, tak materiálově... celý příspěvek > |
 |
Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 12.3.2014 Jak se tam řeší případná porucha a oprava? |
 |
Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 3.3.2014 Kupovali jsme před pár lety nějaké stromky v Droždíně, obsluha nevěděla, neznala, prodávaj to jako rohlíky. Roky se o ně pracně staráte, aby jste nakonec za 4 roky zjistily, že jsou úplně jiné pozdní odrůdy než jste chtěli, ovšem za luxusní ceny...... celý příspěvek > |
 |