|
Příspěvky uživatele - 63.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 27.7.2016 Tou peckou jsem myslel Flamingo - Mičurin II (470 m) |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 27.7.2016 Pan Hlavatý tu již několikrát prezentoval slovenskou odrůdu Flamingo.Měl jsem ji kdysi vysázenou.Při prvních dvou úrodách byly zrovna nepříznivé roky a broskvičky nedozrály.S těžkým srdcem jsem ji nahradil FM3 a vsadil na jistotu dozrání.Pár kousků... celý příspěvek > |  |
|  | Rajka nebo Florina, 30.9.2014 S nedozráváním Floriny ve středních polohách se jako obvykle přehání.Pěstoval jsem ji ve 470 m a vždy v pohodě.Chuť velmi dobrá ale šťavnatost asi jako drtina.Zrušil jsem ji a jednoznačně preferuji z těchto dvou odrůd Rajku.Chvili jsem ji... celý příspěvek > |  | Lobo, 28.9.2014 Spartan je velmi dobré jablko s delší skladovatelností nežli Lobo.Ovšem chuťově řadím Lobo pčed Spartana.Slupka je takřka neznatelná což u Spartana působí trochu rušivě.Obě chutě jsou originál jako ostatně u všech kanadských starších odrůd. a velmi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|