|
Poraďte prosím odrůdu, 19.3.2016 Dobrý den, prosím o radu jakou odrůdu meruňky zvolit na oblast jižní Moravy. Plody by měly být hodně měkké (typ na marmeládu, kvas), dále by bylo dobré aby se jednalo o odrůdu odolnější k chorobám, na zahradě nepoužíváme postřiky. Děkuji moc |
 |
Albizia, 28.9.2014  Albicii mam uz dva roky dovezenou z Chorvatska.Je 180cm vysoka samozrejme byla mala v kvetinaci ale za ty dva roky pekne narostla a letos poprve vykvetla mam ji venku i v zime a dari se ji sice trochu neco zmrzne ale zase na jaro velmi rychle... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fíkovník, 16.4.2014 Mam take fik tri nebo ctyri roky stary, vzdy v unoru na nem vyrostou fiky a pak teprve listy.Mam jej v byte v sudu ale nikdy fiky nedozraji a pritom jsou plody velke. Druhy je na zahrade stejne stary ale ten jeste nemel ani jeden a je mensi tomu v... celý příspěvek > |
 |
Tmavnuti listu na Fikovniku, 16.4.2014  Mam dotaz, trilety Fikovnik a zacinaji na nem se vytvaret tmave skvrny ktere pak sesychaji a list zhnedne. Postrikal jsem jej postrikem proti skudcum na listech ale vubec to nepomaha.Tak uz nevim co s tim.Prikladam foto. Diky |
 |
Mám tri roky starou albcii dovezenou z Chorvatska, 14.4.2014 Dekuji za vase rady a poznatky. Jiz je opet ve sve krase a dari se ji.Bylo to tim prelitim. |
 |
Mám tri roky starou albcii dovezenou z Chorvatska, 1.4.2014 Je ve velkem kvetinaci ale tohle jaro vyrostly listky a hned za 14dni zacaly opadavat.Nevim cim to je, jestli je hodne zalita a nebo malo.Poradi nekdo?Diky za veskere informace. |
 |
Husqvarna 142, 1.4.2014 Jo, jo, díky. Tohle bylo první, co mě napadlo. Nepomohlo to. Když jsem míval žigula 05, tak to taky tak zdechávalo - bylo to podtlakem v nádrži. Tam to povolení víčka pomohlo. U HQ ne. :-(. Škoda. Zdravím Jirka |
 |
Husqvarna 142, 31.3.2014 Děkuji, vyzkouším. Bude to ta levnější varianta. Přivítám každou radu. Jirka |
 |
Husqvarna 142, 31.3.2014 Ahoj Láďo, pilu jsem odnesl do servisu, pán mi vyměnil membránu v karbecu (protože už nenastartovala vůbec), vyčistil co mohl, stálo mě to litr. Budiž. Jenže v sobotu jsem řezal a opět to samé. Po půl hoďce si postavila hlavu. Hned jsem vymontoval... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 142, 22.2.2014 ...ještě doplním, pokud vytočím svíčku, tak je suchá. Jo, před chvilkou jsem vymontoval karburátor - zjední strany pod víčkem membrána, z druhé pod víčkem ňáký ďoury, ale trysku jsem nenašel. Jinak žádný smetí, či něco, co by tam nemělo být jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 142, 22.2.2014 Dobrý den,
prosím o radu - pila při řezání zezačátku maká normálně, pak si vzpomene, ani ne po půl hodině, že končí, motor jde do nižších otáček a zdechne.Jak kdyby došel benzín, přestože tam je. A už nenastartuji. Ať tahám, jak tahám.... celý příspěvek > |
 |
Lepkavý prach na listech juky, 23.1.2014 A je ten červec viditelný okem? Protože na těch listech je vidět pouze ten prášek... |
 |
Lepkavý prach na listech juky, 22.1.2014  Dobrý den,
na listech juky se mi vytvořil takový světlý, jemně lepkavý prach. Začíná to jakoby od koruny rostliny. Korunní listy chřadnou a světlají. Co by to mohlo být a jak to mám vyléčit, prosím?
Děkuji za reakci |
 |
Jak sestrihavat jablone na vedeni, 19.12.2013 Dekuji i tak za rady. Jiste bude lepsi si poridit prirucku a neco nastudovat.
|
 |
Jak sestrihavat jablone na vedeni, 18.12.2013  Prosim o radu jak sestrihavat jablone vedene na dratenem vedeni dekuji |
 |