|
Příspěvky uživatele - 58.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně, 24.9.2014 Staniol, děkuji! (pakliže byla pochvala pro mne). Jak jsem již psala, muškátovka jse dá použít jakkoli - pečená, s masem, do buchty, určitě by byla dobrá i polévka, ale to musím teprve vyzkoušet. Myslím si, že je využití podobné jako u Hokkaida, jen... celý příspěvek > |  | Dýně, 24.9.2014 Ano, je to Serpentine. Vyrostla nám a uzrála jen jedna. Ostatním uhnívaly konečky - netuším proč. Ale jsou dobré i malé a nezralé, chutnají jako cukety. Tak jsem je trhala, když jim začal ten koneček žloutnout. Jsme s manželem začátečníci, dýně jsme... celý příspěvek > |  |
|  | Dýně, 23.9.2014  Také jsem váhala, zdali dýně nechat či sklidit. Nakonec jsem většinu dnes ráno sklidila a pár malých nezralých nechala. Třeba z nich ještě něco bude, když má být zase hezky a ty ostatní dozrají doma na okně. Na obrázku jsou i tykve sklizené... celý příspěvek > |  |
|
|
|