Příspěvky uživatele - 159.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekacky Mountfield nebo jine, lepsi?, 20.9.2014
Mame fleurelle turbolux, vse v plastu, velky kos, kdysi pred 15? lety v makru za cca 10.000 Kc? Funguje furt, je nemrtelna :-) Nyni uz pouzivame ovecky, nac se sekat a litat za sekackou... Sad je v pohode a hnojeny, ovce travu spasou... Novou sekacku... celý příspěvek >
Zena a pila - poradi nekdo?, 20.9.2014
Dejte tipa na ruční pilu, na vyvětvování. Puvodne jsem chtel motorovku vyvetvovak, ale i ty 20 cm vetve si rad uriznu rucne, posiluje to bicaky, akorat jsem mel asi tupe stare pily, s ostrymi zuby to jde uplne samo, jak jsem si vyzkousel..
Střešní krytina na dřevník, 19.9.2014
Dovolim se dotazat, jakou krytinu byste mi doporucili na pergolu? Pozadavek je: co nejlevnejsi, nejlepe pruhledny... Hadam ze bude tak 20-25m2... Pry to stoji ranec? Diky moc...
Zena a pila - poradi nekdo?, 18.9.2014
V lidlu maji obcas ten jejich Florabest 550W, je k nalezeni na youtube a nevypada moc bytelne;  --- Mountfield oproti tomu uvadi u EAS 750 F o dost vice: 750W a cena je aktualne 2540,- a zaruka 7 let - takze se zda neni pravda, ze je "ten samy"?... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika