|
Příspěvky uživatele - 159.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekacky Mountfield nebo jine, lepsi?, 20.9.2014 Mame fleurelle turbolux, vse v plastu, velky kos, kdysi pred 15? lety v makru za cca 10.000 Kc? Funguje furt, je nemrtelna :-) Nyni uz pouzivame ovecky, nac se sekat a litat za sekackou... Sad je v pohode a hnojeny, ovce travu spasou... Novou sekacku... celý příspěvek > |  | Zena a pila - poradi nekdo?, 20.9.2014 Dejte tipa na ruční pilu, na vyvětvování.
Puvodne jsem chtel motorovku vyvetvovak, ale i ty 20 cm vetve si rad uriznu rucne, posiluje to bicaky, akorat jsem mel asi tupe stare pily, s ostrymi zuby to jde uplne samo, jak jsem si vyzkousel.. |  |
|  | Střešní krytina na dřevník, 19.9.2014 Dovolim se dotazat, jakou krytinu byste mi doporucili na pergolu?
Pozadavek je: co nejlevnejsi, nejlepe pruhledny... Hadam ze bude tak 20-25m2... Pry to stoji ranec?
Diky moc... |  | Zena a pila - poradi nekdo?, 18.9.2014 V lidlu maji obcas ten jejich Florabest 550W, je k nalezeni na youtube a nevypada moc bytelne; --- Mountfield oproti tomu uvadi u EAS 750 F o dost vice: 750W a cena je aktualne 2540,- a zaruka 7 let - takze se zda neni pravda, ze je "ten samy"?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|