|
Příspěvky uživatele - 0.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kalfas jako květináč - zdravotní hledisko, 16.12.2013 Dobrý den, chtěla bych zkusit pěstovat drobné ovoce a nějakou tu zeleninu v nádobách. Klasické květináče a truhlíky větších rozměrů jsou pro mě finančně nedostupné, zatímco kalfas 90 l lze sehnat do dvou stovek. Nejsem si ale vubec jistá, zda je... celý příspěvek > |  | Materiál na drenáž do květináče pro borůvky, 2.12.2013 Dobrý den, prosím o radu, co mohu použít jako drenáž do květináče, kde budu pěstovat borůvky a brusinky. Jde mi o to, zda a jak moc může zvolený materiál ovlivňovat ph. Nejsem moc chemik, takže netuším, jestli můžu použít keramzit, mramorovou drť,... celý příspěvek > |  |
|  | Mohu ještě teď zasadit ven borůvky, brusinky a ostružiny?, 8.11.2013 Ahoj všem, prosím o radu, jestli je teď - začátkem listopadu - vhodné vysadit ven do půdy kanadské borůvky, brusinky a ostružiník. Nebo je lépe nechat rostliny v květináčích a vysadit až na jaře? Pokud až na jaře, mohu rostliny nechat přes zimu na... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - omylem posečené, 24.6.2012 Ahoj všem,
"podařilo" se mi useknout kanadskou borůvku. Vysazená byla loni na jaře, zrovna teď měla pěknou násadu zelených plodů. Nezbyl ani lísteček, jen pár klacíků asi 5 cm nad zemí. Má šanci se vzpamatovat a znovu obrazit, nebo je to její... celý příspěvek > |  | Co to je za rostlinu?, 18.5.2012  Vyfotil jsem tuto rostlinu a nevím co to je, poraďte.Děkuji |  | Cupressocyparis leylandii - Cyprisek leylanduv, 8.8.2011 Zkuste firmu ARBOEKO |  | Světlušky 2011, 13.7.2011 Ahoj všem,
na tuto diskusi jsem narazila náhodou, když jsem hledala informace o výskytu světlušek. Netušila jsem, že existují lidé, které toto téma zajímá. Nikdo, koho znám, totiž moje nadšení pro světlušky nesdílí.
Už jako... celý příspěvek > |  | Škůdce, 25.5.2009  Poraďte prosím, něco mi žere broskvičku, bohužel, na listech jsem žádného škůdce nenašel. V listech se tvoří malé, hnědé tečky, během pár dní se tečky zvětší až na několik milimetrů s dírou uprostřed, listy usychají a opadají. Opadávání listů... celý příspěvek > |  | Stihl MS 250 nebo MS 270, 19.11.2008 Díky za radu dnes jsem koupil MS 270. |  | Stihl MS 250 nebo MS 270, 16.11.2008 Dobrý den. Chci koupit řetězovou pilu váhám mezi STIHL MS 250 a STIHL MS 270 nevíte někdo jestli je mezi nima rozdíl myslím v konstrukci, výkon se samozřejmě dá přečíst ten je jasný.Bude používaná na palivové dřevo. Děkuji. |  |
|  | Svářečka x invertor, 26.10.2008 Koupil jsem to ve velkoobchodě s elektro ja ko prázdnou bednu a doplní se zázuvkami a jističem mají k tomu všechny kombinace. |  | Svářečka x invertor, 26.10.2008 Svářím téměř každý den, při nákupu svařovacího invertoru pozor na to kde se bude svářet.Při sváření větším proudem dochází k velkému zatížení jedné fáze, prodlužovák musí mýt průřes nejméně 2,5, při poklesu napětí má invertor problémy a hliníkové... celý příspěvek > |  | Výkon řetězové pily, 26.10.2008 Dobrý den. Uvažuji o pořízení krbových kamen. Jaký výkon řetězové benzinové pily by jste doporučily koupit na běžné palivové dřevo ze značky Husgvarna. Nechci kupovat pilu jako profík asi bych ji nevyužil. Děkuji. |  | rajčata - rady pro začátečníky, 18.4.2008 Ahoj Veroniko
Já nedávám kompost, ale vyházím rýhu asi dvace až třicet cm hlubokou na šířku lopaty a vyšlapu ji plnou koňského hnoje na vrch naházím slabší vrstvu hlíny a přikreju to černou textýlií, vyřežu díry a můžu sázet rajčata. |  | Grilování na kameni, 1.3.2008 Jak je to na té fotce dá se to sehnat. Žula musí být osazená v železném rámu, protože se časem udělá vlasová trhlinka a pokud nebude v rámu může prasknout. Rám má nožičky, jdou trubkou nastavit na potřebnou výšku. |  |
 |
|
|
|