|
Příspěvky uživatele - 115.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teče mi olej ze Stihlu, 8.12.2016 Mám akumulátorovou pilu MSA 160 3 roky dobrý, pak jsem ji čistil kompresorem a od té doby mi dělá loužičky a vytíká z ní olej při nečinnosti, myslíte, že jsem někde uvolnil hadičku??? Zvládnu to sám opravit, je to těžké, nebo to mám dát do servisu???... celý příspěvek > |  | Jakou pilu na 0,5 ha, 24.10.2014 Pokud nechcete kouř, doporučuji tankovat Aspen. U normálního benzínu čím méně oleje, tím méně kouře, pokud tam nedáte olej žádný kouř nebude, ale zadřete. Výběr z pil už tu zmínil příspěvek výše, záleží na stromech, pokud máte většinu stromů kolem... celý příspěvek > |  |
|  | Aku pily greenworks - zkusenosti, 20.10.2014 Větve dělám sekerou a jak píšu, zvládnu naporcovat na 1,5m kousky dva na pařezu 30cm smrky, kmen se samozřejmě ke špičce zužuje, pokud se i odvětvuje, pak se samozřejmě musí odečíst výdrž a určitá odečtení výkonu je potřeba provést i u tvrdšího dřeva... celý příspěvek > |  | Aku pily greenworks - zkusenosti, 20.10.2014 Akučka jako akučka, tam není co k řešení, podle kapacity baterky vám to vydrží řezat a podle rychlosti řetězu si zase odvodíte rychlost řezu. Osobně mám Stilku a na jedno nabití zvládnu pokácet a na 1,5m kousky do vozejku naporcovat dva 30cm stromy,... celý příspěvek > |  | Aku pily greenworks - zkusenosti, 19.10.2014 Podle videa bych těm 11,2m/s věřil, takže by to mělo být OK. Co se mi mírně nepozdává je velikost olejové nádržky, při vybití bude prázdná a s každým nabitím nesmíte zapomenou dotankovat olej. U Stihlky po vybití zbyde cca polovina oleje, druhá věc... celý příspěvek > |  | Aku pily greenworks - zkusenosti, 18.10.2014 Něco málo parametrů:
GWCS2425 + 4030 mají pouze 4m/s rychlost řetězu = rozhodně nebrat.
---------------------
GWCS4040i
Typ motoru aku, indukční 40V 4Ah (GW4040)
(GW4020 pouze 2Ah = poloviční výdrž nebrat)
Délka... celý příspěvek > |  | Aku pily greenworks - zkusenosti, 18.10.2014 Laciný výrobek čínské produkce kde máte v nabídce několik modelů.
Greenworks GWCS 2425A
Greenworks GWCS 4030
Greenworks GWCS 4040i
v ceně od 1900Kč do 4000Kč.
Z těchto tří pil ani jedna nemá akumulátor a nabíječku v ceně, musíte... celý příspěvek > |  | Rozdiel medzi tvarom silonu do vyžínača, 16.10.2014 Pisateli nademnou nějak nesedí tvrzení o ploše.
Profil kulaté struny je 3mm a světe div se, profil hranaté rovněž 3mm.
Obvod hranaté 4x3mm = 12mm
Obvod kulaté 2x3,14x1,5 =... celý příspěvek > |  | Stabilizátor paliva, 14.10.2014 Na zvodnatělý benzín pomůže jen a pouze líh, ten váže vodu. Takže pokud do benzínu dáte náprstek lihu, bude po problému a ušetříte 180Kč za stabilizátor ve kterém musí být a také je líh, jen obarvený na efekt na modro samozřejmě za jinou cenu. |  | Olejové čerpadlo, 14.10.2014 Olej na ztrátové mazání motorové pily slouží jen a pouze k mazání třecích ploch řetězu a lišty. Pokud dáte kvalitnější olej, bude to kvalitněji mazat. Polosyntetika 7 nebo plná syntetika je samozřejmě kvalitnější než obyčejná M6, takže jde hlavně o... celý příspěvek > |  |
|  | Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 6.10.2014 Seco Crossjet 92-23 4x4 - fešák přesně pro vás.
|  | Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 5.10.2014 Karsit K 22/102 HX
nebo další možnost
Starjet Exclusive 4x4 AJ 102-23
oproti Husqvarně - oba stroje silné motory né 500ccm prdítka, uzávěrky diferenciálu (obyčejné 4x4 bez uzávěry a 4x4 s uzávěrkou nelze srovnávat), česká výroba =... celý příspěvek > |  | Italská řetězová pila AMA NBG 45,18, 5.10.2014 Některé čínské kopie jsou ale docela zdařilé, třeba kopie HQ 365 je na první pohled k nerozeznání a i řezání není úplně marné, za 100 dolarů zajímavá volba, podle mého lepší než třeba Hecht 962. Zde je video.
|  | Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 25.9.2014 Z mountfiedu bych sáhl po sekačce MAX 53VBD Allroad Aluminium, vyosené šasí, rozumný výkon motoru, plynulý pojezd, obrovský koš, velká kola, přijatelná cena. |  | Stihl MS 311 nebo Dolmar PS 5105C?, 20.9.2014 Nezbývá než si vyhlédnout nějaký půlmetrovou soušku a směle do toho. Když si vyberete metrovou, pak platí i druhá věta, půl je hotovo |  |
 |
|
|
|