Příspěvky uživatele - 120.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Merunka na broskvonove podnozi?, 15.10.2014
Jako zacatecnik prosim o radu.  Rad bych si poridil Auroru (uz mam Bergeron a hledam neco skoreho), ale vsude ji maji jen na myrobalanu, ktery na me male zahrade nepripada v uvahu. Nasel jsem ji na podnozi BSB2, o ktere jsem se docetl, ze je... celý příspěvek >
Podpník colt, 6.10.2014
Rada jen polovicata, ale sadil jsem predloni na podzim a uz ma tak 4 metry (a to jsem dost zastrihaval). Ostatni stromky predrostla o polovinu a vic. Zacinam se ji docela desit :D Jinak od zacatku trpi na skvrnitost, pritom sousedovic tresen asi... celý příspěvek >
Akane - perla podzimu, 15.9.2014
Akane doporucuje i nejvetsi ovocna skolka v USA (pro americkou zonu 5-9). Chystal jsem se ho koupit ve Straznici, ale zahadne jim ze stranky zmizelo (nedavno ho tam jeste meli), takze pocitam, ze se v podzimni nabidce neobjevi. Az zacne podzimni... celý příspěvek >
Hybrid švestkomeruňka, 3.8.2014
To nevim, ale k Dapple to ma daleko. Zadny sedy povlak, neni kropenaty a duzina by mela byt cervena. Navic by mel v nasich podminkach dozravat az ke konci srpna a ne driv, nez v Kalifornii. To mas z Ostrohu? Ja ho tam prave poridil taky, tak at vim... celý příspěvek >
Hybrid švestkomeruňka, 21.7.2014
Super, ja jich mel sest, ale synator radil, takze je tam posledni mohykan. Snad vydrzi, taky jsem na nej zvedavy :)
Daple dandy pěstování, 16.5.2014
Muj Dapple zakoupeny loni n podzim ma par plodu na kterem jsou hnede fleky/cary, ktere tam jenste urcite pred par dny nebyly (kontroluju ho dost casto). Ma nekdo tuseni, o co by mohlo jit? Foto muze dodat v nedeli.  Taky by me zajimalo, jak... celý příspěvek >
Mladé stromky broskev a nektarinka, 28.4.2014
Ja teda nejsem zadny odbornik, ale mel jsem ten samy problem. Sadil jsem asi 10 stromku a nektarinka Red Gold a broskvon Cresthaven se chytly nejpozdeji. Peci mely stejnou jak ostatni stromky a zacly pucet az kdyz jsem s nima uz soro nepocital. Dejte... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika