Příspěvky uživatele - 223.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Japonský malotraktor Kubota, 16.12.2011
Zdarec, mám Kubotu B1600 uzávěrku zadního dif.má a zuřivě sháním někoho kdo má také tento traktor. Řeším reklamaci řazení za jízdy a nikdo mi zodpovědně neřekne jestli tento traktor může řadit za jízdy, nebo jen v klidu. Martin
Sršni na fialovém šeříku Charles Jolly, 26.9.2011
Pěkný, tvořivý podzim všem zahrádkářským nadšencům, moc prosím o radu ohledně sršňů na šeříku. Předloni se na něm objevili poprvé, prakticky celé léto ožírali kůru na větvích, a to až "na kost". Vypadá to, že si to rozmělněné dřevo pak... celý příspěvek >
Kotec pro psa, 31.7.2011
Dobrý den.Muže mi někdo poradit se stavbou kotce pro meho vlčáka?Děkuji
Nishikigoi, 8.5.2011
Ryb tam mám celkem dost, cca 12 koi kaprů, 16 koi karasů, 3 zlaté líly, 9 jeseterů, 9 jesenů, 3 okouny a 3 zlaté pstruhy. Ty okouny a pstruhy tam mám na likvidaci potěru karásků, jelikož jsem za první rok měl kolem 60 ks mladých a to by mi zamořilo... celý příspěvek >
Nishikigoi, 6.5.2011
Jen vidět že jsou živí :))
Nishikigoi, 4.5.2011
Mám tam čerpadlo PFN7500, filtr Maxi2 a UV lampu 35w.V jezírku mi plavou zelené tečky a ne a ne se jich zbavit. Každé dva dny navíc připouštím vodu ze studny cca 15000 litrů a necám ji odtékat při připouštění ven, aby se trochu voda v jezeře... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 22.4.2011
Vidím, že zkušenosti jsou podobné. Řekla bych opravdu dost amatérský přístup, byli jsme tam před lety, kdy jsme chtěli zakládat novou zahradu a ptali jsme se i na možnost založení jimi- ale po objasnění co a jak pan majitel při návrzích zahrad... celý příspěvek >
Hnědnutí a sesychání azalek, jehličnánů, brusinky, vřesů, 21.4.2011
Milé přítelkyně, na vině je patrně letošní zima s holomrazy, na mé zahradě to na řadě míst dopadlo stejně a to už řadu let dělám vše na zahradě stejným způsobem - nejvíc to letos odnesly vřesy, řadu jich budu muset vyhodit- a to i přesto,... celý příspěvek >
Partenokarpické okurky pokrok či omyl?, 18.4.2011
Partenokarpické okurky pěstuji už několik let let - jedná se o Partner F1 nakladačka hustoostná a další. Vlastnosti part. okurek resp. rostlin se dají bezpochyby bez problémů vygooglovat na netu, ale jinak já osobně jsem s nimy absolutně spokojen. Ve... celý příspěvek >
Volavka - chráněný škůdce, 20.2.2011
Tak mi volavka vyplenila rybníček.Máte někdo zkušenosti jak tomu příště zabránit?Elektrický ohradník nepřipadá v úvahu.            Dík Pavel
Neznámá rostlina, 29.8.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, v rybníčku se mi objevila rostlina, kterou jsem určitě nesázel.Nevíte někdo, co to je? Jde mi hlavně o to, aby to nebyla nějaká invazní potvora           Díky Pavel
Plotostřih Stiga SHJ 550, 28.7.2010
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tímto benzínovým plotostřihem?Cenou 3250,-Kč je jedním z nejlevnějších na trhu.Že by už taky Čína s nálepkou Stiga?  Díky Pavel
Co to je?, 13.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, na motorce na plastu se mi objevilo "cosi".Je to asi z hlíny-průměr 12 mm.Na první pohled kokosové pusinky.Uvnitř je to duté a jsou v tom 4 asi mrtví živočichové.Jako červi nebo larvy. Opravdu nevím, co by to mohlo... celý příspěvek >
Čerpadlo?, 11.7.2010
Dobrý večer, potřebuji poradit, jaké ponorné čerpadlo by bylo vhodné na čerpání vody ze studny hluboké 6 m na zalévání a také se dalo použít na vyčerpání rybníčku hlubokého 1... celý příspěvek >
Něco na kamenech v jezírku, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, na kamenech v jezírku se mi ojevilo něco, co vypadá jako průhledná žížala.Opravdu nevím, co to může být, ale je tam toho dost.Uvnitř jsou malinké černé tečky-že by vajíčka?           ... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika